Archief voor 'widgets'

Beste widgets voor het toegangsscherm in iOS 16

Dit zijn de beste widgets voor iPhone, ook voor je toegangsscherm

Wat zijn de beste widgets voor iPhone en iPad? Wij hebben een selectie voor je op een rij gezet: direct een route planen, het weer van vandaag, handig kopiëren en nog veel meer. Allemaal dingen die je snel onder handbereik wilt hebben in een iOS-widget. Ook als je op zoek bent naar handige widgets voor je iPhone-toegangsscherm!

Apps
Fotowidget iPhone

Zo zet je een fotowidget op je iPhone-beginscherm

Kijk de hele dag naar je favoriete mensen

Wil je altijd foto's van dierbaren op je iPhone-scherm zien? Zet dan een fotowidget op je scherm, zodat je telkens andere foto's van jezelf, je partner, kinderen en anderen kunt zien. We leggen in deze tip meerdere manieren uit.

Foto
Widgets in macOS Big Sur

Zo kun je macOS-widgets gebruiken

Informatie in een oogopslag

Sinds macOS Big Sur vind je vernieuwde widgets op de Mac. Hiermee krijg je snel overzicht van functies zoals het weerbericht, aandelenkoersen of aanstaande taken. In deze tip leggen we uit hoe je widgets op de Mac kunt gebruiken.

Mac
Batterijwidget op de iPhone

Zo werkt de Batterijen-widget op de iPhone en iPad

Bekijk alle percentages bij elkaar

iOS heeft een handige Batterijen-widget. Deze widget werkt alleen met gekoppelde Bluetooth-apparaten en sommige powerbanks en geeft inzicht in de batterijstatus van accessoires en je iPhone en iPad. Lees hier hoe deze Batterijen-widget werkt.

Basisfuncties