NLZIET buitenland

NLZIET vanaf voorjaar 2018 in Europa te bekijken

NLZIET is vanaf dit voorjaar ook in Europese landen te bekijken, dankzij het vervallen van het 'geoblock'. Daardoor kijk je ook in het buitenland op vakantie naar Nederlandse tv-programma's.

De online tv-dienst NLZIET is vanaf april 2018 ook in het buitenland te bekijken. Vanaf begin die maand vervalt de ‘geoblock’ binnen de EU. Het houdt in dat je veel meer programma’s van Nederlandse zenders online kunt bekijken, ook als je een deel van het jaar in het buitenland zit. Of je nu vakantieganger, pensionado, expat of Nederlandse emigrant bent: je kijkt deze zomer naar alle tv-programma’s van thuis. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken moet je hoofdverblijf wel in Nederland gevestigd zijn.

Afschaffing geoblock

De afschaffing van geoblocking hangt samen met andere maatregelen in de Europese Unie, zoals het afschaffen van de roamingkosten.

NLZIET buitenland

Volgens directeur Niels Baas van NLZIET krijgt zijn bedrijf sinds de start veel vragen van abonnees die ook in het buitenland naar hun favoriete tv-programma’s kunnen kijken. Dat wordt nu mogelijk:

Nu de EU geoblocking dit voorjaar gaat opheffen, kunnen kijkers via NLZIET in het buitenland tv-programma’s van NPO, RTL en SBS in hoge kwaliteit live, terug- en vooruitkijken. We bieden hiermee ook direct een goedkoper en handig alternatief voor tv-schotels.

Het bekijken van tv-programma’s kan via apps op het web, mobiel en smart-tv.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2018, 21:01
Categorie Apps
Onderwerpen buitenland, europa, nlziet, televisie

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.