Netflix kijkgeschiedenis

Met de Netflix kijkgeschiedenis vind je films en series terug

Met de kijkgeschiedenis van Netflix, kun je films en series terugvinden waarvan je de titel bent vergeten. Ook verwijder je films waaraan je niet meer herinnerd wilt worden. De Netflix-kijkgeschiedenis geeft bovendien een mooi overzicht van de films en series die je het afgelopen jaar hebt gezien.

Netflix houdt alles in de gaten wanneer jij aan een nieuwe filmreeks of serie begint en registreert alles wat je hebt gekeken. Op die manier kan Netflix goede aanbevelingen doen voor soortgelijke films en series. Het heeft ook nog een ander voordeel en dat leggen we je uit in deze tip: ben je de naam van die ene steengoede serie vergeten, dan zoek je het gemakkelijk op. Dit is hoe je je Netflix kijkgeschiedenis opvraagt!

Netflix kijkgeschiedenis opvragen

Het aanbod van Netflix blijft groeien en dat heeft zowel voor- als nadelen. Het voordeel is natuurlijk dat je van meer films en series kunt genieten, maar het betekent ook dat je de pareltjes gemakkelijk kunt kwijtraken in het grote aanbod. Gelukkig kun je heel gemakkelijk de films en series die je hebt gekeken terugvinden.

Dat doe je door onderstaande stappen te volgen:

  1. Ga naar netflix.com en log in op je account.
  2. Beweeg je muis over de profielafbeelding rechtsboven en kies Account.
  3. Blader naar het gewenste profiel en klik op het omlaag wijzende pijltje.
  4. Achter Kijkactiviteit klik je op de link Weergave.
  5. Je krijgt nu een lijst te zien van bekeken series en films.
Netflix kijkgeschiedenis

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je de film niet kunt vinden. De film is dan uit het aanbod gehaald en is niet meer op Netflix beschikbaar. Heb je een film of serie gekeken die je verschrikkelijk vond en daar niet meer aan herinnerd wilt worden? Klik dan op het verbod-teken rechts van de titel. Netflix zal de titel dan binnen een paar uur uit de lijst verwijderen en hij zal daarna niet meer terug te vinden zijn in de lijst. Wil je een titel terug in de lijst zien, dan zul je er weer een tijdje naar moeten kijken.

Bekijk ook

Netflix kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Netflix kijken kan op bijna al je Apple-apparaten. In dit uitlegartikel vertellen we je alles over de Netflix-apps, tips om meer uit de dienst te halen en handige opties van streaming van films en series.

Informatie

Laatst bijgewerkt
december 2023
Onderwerp
Categorie
Apps