Archief voor 'delen'

Apple Music nummers sorteren

Apple Music afspeellijsten delen met vrienden doe je zo

Een afspeellijst voor jezelf maken in Apple Music is leuk, maar je vrienden mee laten genieten van jouw muzieksmaak is nog veel beter. Volg de stappen in deze tip en je deelt jouw Apple Music-afspeellijst met iedereen die maar luisteren wil.

Muziek delen in Instagram Story

Zo deel je muzieknummers in je Instagram Story

Luister je muziek via Apple Music of Spotify en deel je dat graag met je vrienden? Wij leggen uit hoe je muziek gemakkelijk deelt in een fraai vormgegeven Instagram Verhaal.

Deelmenu op de iPhone aanpassen

Zo kun je het deelmenu aanpassen op iPhone en iPad

Het deelmenu van de iPhone en iPad biedt je de mogelijkheid om bestanden via WhatsApp, Twitter, Dropbox en allerlei andere apps en diensten te delen. In deze tip lees je hoe je het deelmenu aanpast naar jouw voorkeuren.

iPhone scherm delen.

Zo kun je het scherm van je iPhone of iPad delen via FaceTime [video]

Dankzij SharePlay kun je het scherm van je iPhone of iPad delen via FaceTime. Dat is bijvoorbeeld handig als je iets wil laten zien aan iemand op afstand of als je iemand anders wil helpen om iets in te stellen. We laten je zien hoe je het scherm van je iPhone of iPad kan delen.

Agenda delen via iCloud.

Je agenda delen met anderen doe je zo

Met behulp van iCloud kun je een iPhone agenda delen met anderen, zoals je vrienden of familie. Het werkt ook op de iPad en op de desktop. In deze tip leggen we uit hoe een agenda delen werkt en waar je op moet letten tijdens het instellen.

De beste apps om foto's te delen met familie en vrienden

Een mooie foto deel je gemakkelijk met vrienden en familie, dankzij de gedeelde fotoalbums van Apple of met diensten van derden. We zetten de beste apps voor fotodelen en het laten zien van je beste fotomomenten aan anderen.