Zane Lowe en Ebro Darden op Beats 1

Apple Music 1 radioshow gemist? Zo beluister je de muzieknummers alsnog

Bij Apple Music 1 (voorheen Beats 1) kun je achteraf kijken welke nummers zijn gedraaid in een radioshow. Dat kan op meerdere manieren. In deze tip zetten we ze voor je op een rijtje.

Apple Music 1 gemist? Zo kun je terugluisteren

Je hebt vast geen tijd om alle radioshows van Apple Music 1 (voorheen Beats 1) te luisteren. Ben je fan van een bepaalde radiohost of gast-dj, dan kun je achteraf zien welke nummers er in een bepaalde radioshow zijn gedraaid of luister je de volledige show terug. Dit kun je doen als je Apple Music 1 gemist hebt.


Je kunt bij de meeste radioshows zien welke nummers er zijn gedraaid. Dit kan rechtstreeks via de Muziek-app, mits je lid bent van Apple Music.

Afspeellijst opvragen via Radio-tab

Je kunt bij Apple Music 1 zelf opvragen welke nummers er zijn afgespeeld. Je mist dan wel het deskundige commentaar van de radiohost, maar misschien zat je helemaal niet te wachten op zoveel geklets. Zodra je de lijst met nummers in beeld hebt, kun je er meteen naar luisteren.

  1. Open de Muziek-app en ga naar het tabblad Radio.
  2. Onder het kopje Komende shows vind je een lijst van de shows. Kies één van de shows.
  3. Je ziet nu de bijbehorende afspeellijsten van die show. Tik erop om de afspeellijst en de nummers te bekijken. Je kan deze ook aan je bibliotheek toevoegen.

Beats 1 afspeellijst terugluisteren.

Later nogmaals luisteren naar Apple Music 1-shows

Met de bovenstaande oplossing krijg je alleen de muzieknummers te zien en te horen. Je mist het bijbehorende commentaar van de radiohost. Gelukkig is de volledige show ook heel gemakkelijk op te vragen. Dit doe je op deze manier:

  1. Open de Muziek-app.
  2. Ga naar Radio.
  3. Ga naar het kopje Beats 1-presentators. Tik daar op Bekijk alles.
  4. Kies de presentator waarvan je de show wil terugluisteren.
  5. Bij Afleveringen zie je precies welke afleveringen er uitgezonden zijn.

Beats 1 shows terugluisteren.

Wil je meer weten over Apple Music 1? In onze uitleg lees je wie de vaste dj’s zijn, welke shows er zijn en welke muziek er gedraaid wordt.

Bekijk ook

Apple Music 1 (voorheen Beats 1): alles over Apple's radiostation

Apple Music 1 is een eigen radiostation van Apple, dat in juni 2015 van start ging onder de naam Beats 1. Ontdek wat Apple Music 1 zoal te bieden heeft: wie zijn de vaste dj's, wat kun je luisteren en wat bieden de zenders Apple Music Hits en Apple Music Country?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!