Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
Zane Lowe en Ebro Darden op Beats 1

Apple Music 1 radioshow gemist? Zo beluister je de muzieknummers alsnog

Bij het radiostation Apple Music 1 kun je achteraf terugluisteren welke nummers zijn gedraaid in een radioshow. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt.

Apple Music 1 gemist? Zo kun je terugluisteren

Je hebt vast geen tijd om alle radioshows van Apple Music 1 (voorheen Beats 1) te luisteren. Ben je fan van een bepaalde radiohost of gast-dj, dan kun je op elk moment een eerder uitgezonden radioshow terugluisteren. Dit werkt alleen als je abonnee bent van Apple Music.


Je kunt bij de meeste radioshows niet meer een lijst opvragen van nummers die zijn gedraaid, maar je kunt wel gewoon op de playknop drukken en de hele radioshow terugluisteren. Je mist dan wel het deskundige commentaar van de radiohost, maar misschien zat je helemaal niet te wachten op zoveel geklets. Zodra je de gewenste aflevering van een radioshow in beeld is kun je ernaar luisteren.

  1. Open de Muziek-app en ga naar het tabblad Radio.
  2. Blader naar Apple Music 1 en tik erop.
  3. Tik op de gewenste show en je krijgt een overzicht van alle eerdere afleveringen.
  4. Start de aflevering en: genieten maar!

Apple Music 1 radioshow terugluisteren

Wil je meer weten over Apple Music 1? In onze uitleg lees je wie de vaste dj’s zijn, welke shows er zijn en welke muziek er gedraaid wordt.

Bekijk ook

Apple Music 1 (voorheen Beats 1): alles over Apple's radiostation

Apple Music 1 is een eigen radiostation van Apple, dat in juni 2015 van start ging onder de naam Beats 1. Ontdek wat Apple Music 1 zoal te bieden heeft: wie zijn de vaste dj's, wat kun je luisteren en wat bieden de zenders Apple Music Hits en Apple Music Country?

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek.

Apple Music