Apple Pay iOS 8.1 beta 2

Zo gaat Apple Pay eruitzien

Apple's nieuwe betaaldienst Apple Pay is te zien in iOS 8.1 beta 2. In vroege screenshots zie je hoe je Apple Pay kunt instellen.

Apple Pay iOS 8.1 beta 2Het is één van de grote nieuwe functies voor de iPhone 6: Apple Pay. Met deze nieuwe dienst is het mogelijk je iPhone als portemonnee te gebruiken, zodat je er contactloos mee kunt betalen. Apple Pay zit nu al verborgen in de beta van iOS 8.1, en de gisteravond verschenen betaversie bevat zelfs al een toonbare app. Dit biedt een eerste blik op hoe de app eruitziet.

De Apple Pay-schermen werden in de iOS 8.1-beta ontdekt door ontwikkelaar Hamza Sood. In een serie screenshots laat hij het setupscherm voor Apple Pay zien, verwerkt in een vernieuwe Passbook-app. Deze functie is niet zomaar in iOS 8.1 beta 2 te bekijken: Sood moest een paar aanpassingen maken voor de optie voor hem verscheen.

Apple Pay creditcard toevoegen (Custom)Apple Pay in Passbook (Custom)

De iPad-versie van Apple Pay zit ook al in iOS 8.1 beta 2 verwerkt. Voor het gebruik hiervan is een Touch ID-vingerafdruklezer vereist. Dat wijst er op dat Apple in de nieuwe iPads Touch ID zal introduceren, maar dat is op zich geen verrassing: iPads met Touch ID stonden eerder al vermeld in de iOS 8.1-beta.

Apple Pay iPad (Custom)

Het is nog even wachten totdat we ook in Nederland aan de slag mogen met Apple Pay. De betaaldienst verschijnt in oktober, maar zal in eerste instantie worden beperkt tot de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer Apple Pay hier beschikbaar komt.

Via Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2014, 8:45
Categorieën Diensten, iOS
Onderwerp apple pay

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.