iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Zinio brengt nieuwe tools voor uitgevers uit

Met de Zinio Fusion suite kunnen uitgevers en uitgevers hun content gemakkelijker digitaal verrijken. Met de suite zijn magazines te maken die kunnen worden aangeboden via de apps van Zinio.

Zinio brengt nieuwe tools voor uitgevers uitZinio, een van de grootste aanbieders van digitale magazines, heeft enkele nieuwe tools uitgegeven waarmee uitgevers en adverteerder gemakkelijker hun content digitaal kunnen aanbieden. Met de Zinio Fusion suite is het mogelijk om interactieve content zoals geluid en video toe te voegen aan content. Zinio Fusion bestaat uit drie onderdelen: Fusion Web, Fusion Design en Fusion Link.

Met Fusion Web kan je gemakkelijk online rijke media toevoegen aan bestaande content. Denk hierbij aan video’s en interactieve tools. Fusion Design is vooral gericht op het uiterlijk van de content. Met Fusion Link kan je eenvoudige tools van derde partijen zoals Adobe InDesign importeren.

De Zinio Fusion suite zal vooral voor tabletbezitters voordelig zijn. Het zal waarschijnlijk leiden tot meer digitale magazines en meer content. Via de gratis Zinio-app kan je gratis de tijdschriften Robb Report en One Icon downloaden gemaakt met Zinio Fusion.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:26
Categorie Apps
Onderwerpen alcohol, facebook, genius, itunes, itunes store, magazine, populaire apps, twitter

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.