WorldClockCenter: internationale klokken in je Berichtencentrum (jailbreak)

De jailbreaktweak WorldClockCenter zet al je internationale klokken in het Berichtencentrum van je iPhone. Hierdoor kom je er snel achter hoe laat het bijvoorbeeld in de VS of Japan is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WorldClockCenterHeb je geregeld contact met vrienden en familie in het buitenland, dan wil je waarschijnlijk graag weten hoe laat het bij de desbetreffende personen is. Het is al een tijdje mogelijk om een wereldklok in te stellen in de Klok-app van iOS, maar de jailbreaktweak WorldClockCenter maakt deze nog toegankelijker: deze zet een aantal verschillende buitenlandse klokken in het Berichtencentrum (Notification Center) van iOS 5.

WorldClockCenter pikt automatisch alle klokken op die je hebt ingesteld in de Klok-app van iOS en zet deze in je Berichtencentrum. Vanuit de instellingen van de tweak kun je vervolgens aangeven of het aantal seconden en de naam van de gekozen stad in de widget moeten staan.

WorldClockCenter is net als andere jailbreaktweaks in het Berichtencentrum een widget. Deze moet je ook eerst bij de Berichtgeving in de instellingen van je iPhone aanzetten.

WorldClockCenter is voor $1,99 verkrijgbaar via de repository van BigBoss

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, klok, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.