Happy Birthday

WhatsApp lost verjaardagenfout op

WhatsApp heeft een bug opgelost, waarbij geboortedata en verjaardagen van contactpersonen met één dag werden verschoven.

WhatsApp heeft een vervelende bug opgelost, waardoor verjaardagen werden verschoven. Bij het delen van contacten bleken de geboortedatum en dus ook de verjaardag van de betreffende persoon opeens een dag te zijn opgeschoven. In de vannacht verschenen update 2.16.3 is het probleem opgelost.

Vorige week dook het probleem opeens op. Bij het versturen van een contactkaartje via WhatsApp veranderde de geboortedatum. Bij het versturen en bij het openen van het bericht werd schoof de datum steeds één dag op, waardoor de persoon ouder leek. Daarbij liep je het risico dat je mensen te vroeg feliciteerde met hun verjaardag.

WhatsApp verstuurt contacten met verkeerde verjaardag. Een ontvangen contact met een verkeerde verjaardag in WhatsApp.

WhatsApp maakt in de update-omschrijving in de App Store geen melding dat het probleem is opgelost en houdt het kortweg op ‘bug fixes’, maar het probleem is wel uit de wereld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2016, 9:06
Categorie Apps
Onderwerpen verjaardag, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.