WhatsApp lost verjaardagenfout op

WhatsApp heeft een bug opgelost, waarbij geboortedata en verjaardagen van contactpersonen met één dag werden verschoven.

WhatsApp heeft een vervelende bug opgelost, waardoor verjaardagen werden verschoven. Bij het delen van contacten bleken de geboortedatum en dus ook de verjaardag van de betreffende persoon opeens een dag te zijn opgeschoven. In de vannacht verschenen update 2.16.3 is het probleem opgelost.


Bekijk ook

WhatsApp knoeit met verjaardagen bij het delen van contacten

Pas op bij het delen van contacten via WhatsApp: verjaardagen worden op een andere dag in je adresboek geplaatst. Door een bug loop je de kans dat je iemand op de verkeerde dag feliciteert.

Vorige week dook het probleem opeens op. Bij het versturen van een contactkaartje via WhatsApp veranderde de geboortedatum. Bij het versturen en bij het openen van het bericht werd schoof de datum steeds één dag op, waardoor de persoon ouder leek. Daarbij liep je het risico dat je mensen te vroeg feliciteerde met hun verjaardag.

WhatsApp verstuurt contacten met verkeerde verjaardag. Een ontvangen contact met een verkeerde verjaardag in WhatsApp.

WhatsApp maakt in de update-omschrijving in de App Store geen melding dat het probleem is opgelost en houdt het kortweg op ‘bug fixes’, maar het probleem is wel uit de wereld.

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.