whatsapp-logo-groen

WhatsApp verhoogt limiet groepsgesprekken naar 256 personen

WhatsApp heeft de limiet voor groepsgesprekken verhoogd. In plaats van honderd mensen kunnen er nu in totaal 256 mensen aan groepsgesprekken deelnemen. Dit is vooral handig voor BuurtWhatsApp-groepen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-logo-groenWhatsApp heeft stilletjes de limieten voor groepsgesprekken verhoogd. Groepsgesprekken kunnen nu in totaal 256 leden bevatten. Hiervoor is geen update nodig, want WhatsApp heeft de functie op afstand ingeschakeld.

Verhoging limiet handig voor buurtpreventie

De limiet voor groepsgesprekken is verhoogd van 100 naar 256 leden. De verhoging is vooral goed nieuws voor zogenaamde WhatsApp-buurtgroepen. In heel veel wijken in Nederland wordt gebruikgemaakt van WhatsApp Buurt Preventie. Met deze WhatsApp-groepen kunnen bewoners elkaar op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen of elkaar bijvoorbeeld waarschuwen zodra er een inbreker actief is. Vaak worden deze wijken aangeduid met speciale verkeersborden en stickers, zodat men op de hoogte is van deze groepen. Via deze link kun je zelf zien of er in jouw omgeving een WhatsApp-buurtgroep aanwezig is.

Wil je weten wie jouw WhatsApp-groepsbericht heeft gelezen, dan hebben we daarvoor een aparte tip gemaakt.

Nog meer WhatsApp-vernieuwingen in 2016
WhatsApp heeft verder voor 2016 een aantal nieuwe functies op de planning staan, zoals videochats, het exporteren van chats naar ZIP-bestanden en makkelijker documenten delen. In onderstaand artikel leggen we meer nieuwe functies aan je voor die de komende tijd naar alle waarschijnlijk toegevoegd gaan worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 februari 2016 om 13:38
Onderwerp
Categorie
Apps
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.