whatsapp-logo-groen

WhatsApp verhoogt limiet groepsgesprekken naar 256 personen

WhatsApp heeft de limiet voor groepsgesprekken verhoogd. In plaats van honderd mensen kunnen er nu in totaal 256 mensen aan groepsgesprekken deelnemen. Dit is vooral handig voor BuurtWhatsApp-groepen.

whatsapp-logo-groenWhatsApp heeft stilletjes de limieten voor groepsgesprekken verhoogd. Groepsgesprekken kunnen nu in totaal 256 leden bevatten. Hiervoor is geen update nodig, want WhatsApp heeft de functie op afstand ingeschakeld.

Verhoging limiet handig voor buurtpreventie

De limiet voor groepsgesprekken is verhoogd van 100 naar 256 leden. De verhoging is vooral goed nieuws voor zogenaamde WhatsApp-buurtgroepen. In heel veel wijken in Nederland wordt gebruikgemaakt van WhatsApp Buurt Preventie. Met deze WhatsApp-groepen kunnen bewoners elkaar op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen of elkaar bijvoorbeeld waarschuwen zodra er een inbreker actief is. Vaak worden deze wijken aangeduid met speciale verkeersborden en stickers, zodat men op de hoogte is van deze groepen. Via deze link kun je zelf zien of er in jouw omgeving een WhatsApp-buurtgroep aanwezig is.

Bekijk ook

Whatsappen met buurtbewoners houdt inbrekers tegen

Bewoners houden de buurt veilig door met elkaar te whatsappen. In Tilburg heeft het geleid tot minder inbraken en gesnapte boeven.

Wil je weten wie jouw WhatsApp-groepsbericht heeft gelezen, dan hebben we daarvoor een aparte tip gemaakt.

Bekijk ook

Zo zie je wie jouw WhatsApp-groepsbericht heeft gelezen

Check welke personen in een WhatsApp-groepsgesprek jouw bericht hebben gelezen. Met deze tip zie je ook welke groepsleden jouw bericht of foto nog niet hebben bekeken.

Nog meer WhatsApp-vernieuwingen in 2016
WhatsApp heeft verder voor 2016 een aantal nieuwe functies op de planning staan, zoals videochats, het exporteren van chats naar ZIP-bestanden en makkelijker documenten delen. In onderstaand artikel leggen we meer nieuwe functies aan je voor die de komende tijd naar alle waarschijnlijk toegevoegd gaan worden.

Bekijk ook

Zes nieuwe WhatsApp-functies om in 2016 naar uit te kijken

WhatsApp heeft meer dan 1 miljard gebruikers, maar is nog lang niet klaar met innoveren. Welke nieuwe functies kunnen we verwachten voor WhatsApp op de iPhone? We zetten ze voor je op een rijtje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 februari 2016 om 13:38
Onderwerp
Categorie
Apps
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.