Videoshop in de App Store

Zo download je Videoshop gratis via de Apple Store-app

Vanaf vandaag kun je de videobewerkings-app Videoshop helemaal gratis downloaden via de Apple Store-app. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je de app voor nop op je iDevice installeert.

Videoshop in de App Store

Iedere week geeft Apple een app weg als gratis App van de Week, maar ook in de Apple Store-app is zo nu en dan een cadeautje te vinden. Om de paar weken zet hier een nieuwe weg die je via een (kleine) omweg voor nop op je iDevice kunt installeren. Videoshop is deze keer de gelukkige; een videobewerking-app die vooral uitblinkt in snelheid.

Normaal gesproken kost Videoshop €1,99 en als je de app gewoon in de App Store opzoekt zul je zien dat dit prijskaartje nog steeds aan de app hangt. Je hebt dan ook de Apple Store-app nodig om de app gratis te kunnen downloaden. Apple hoopt met deze acties gebruikers aan te sporen om hun Apple Store-app wat vaker te gebruiken, en op het eerste gezicht is Videoshop zeker de moeite van het downloaden waard. De actie loopt tot en met 10 maart 2016.

Videoshop tekst toevoegen Videoshop videobewerking

Maak een flitsende video met Videoshop

Met Videoshop maak je in een handomdraai een flitsende video rechtstreeks op je iPhone of iPad. Handig als je geen Mac tot je beschikking hebt en een filmpje toch wat wilt bijsnijden of bewerken. Met Videoshop kun je bijvoorbeeld de snelheid van een deel van het filmpje versnellen of vertragen, filters toepassen om het een kunstzinnig stijltje mee te geven en een voice-over toevoegen. Daarnaast kun je heel gemakkelijk twee of meer video’s aan elkaar koppelen door op de plusknop te drukken.

De app heeft wel iets weg van KnowMe, ook een (gratis) app die het zo toegankelijk mogelijk wil maken om snel vanaf je iPhone een filmpje in elkaar te knutselen. Het nadeel van KnowMe is dat iedere video een watermerk bevat, en je verplicht je telefoonnummer door moet geven. Ondanks dat vinden we vooral het ontwerp van KnowMe een stuk mooier, en is de app wat ons betreft gebruiksvriendelijker dan Videoshop.

Videoshop gratis downloaden met de Apple Store-app

Videoshop Apple StoreOm Videoshop gratis uit de App Store te downloaden zul je een paar handelingen uit moeten voeren, die met het onderstaande stappenplan zo gedaan zijn. Volg deze stappen om Videoshop gratis te downloaden en €1,99 te besparen.

  1. Download de Apple Store-app (link) uit de App Store mocht je die nog niet op je toestel hebben staan. Let op: het gaat hierbij niet om de standaard App Store-app op je iDevice, maar om de app voor de Apple Store (volg de link)
  2. Ga in de Apple Store-app naar het Uitgelicht-tabblad en scroll een stukje naar onderen.
  3. Vlak onder de reclame Begin iets nieuws zie je een blokje tekst om Videoshop gratis te downloaden. Tik erop.
  4. Tik op de groene balk Download nu gratis en de Apple Store-app zal je automatisch doorsturen naar de App Store met een al ingevulde promotiecode.
  5. De app begint nu met downloaden.

Ook Belgische gebruikers kunnen op deze manier de app gratis downloaden. Nu België sinds vorig jaar een eigen Belgische Apple Store heeft hoef je dus geen Nederlandse iTunes-account te hebben. Alleen als je in de buurt van de Duitse grens woont moet je even controleren of de juiste (Nederlandse of Belgische) Apple Store in beeld verschijnt om van de actie gebruik te maken.

Bedankt voor de tip Raphael Janssen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2016, 12:14
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, videobewerking

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.