Over app van de week

Over is Apple’s gratis App van de Week

Geef je foto's een mooie boodschap mee met Over, Apple's nieuwe gratis App van de Week. Met Over voeg je in een handomdraai een tekst toe aan een plaatje.

Over app van de week

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar soms kan het geen kwaad om er toch een paar letters aan toe te voegen. Met Over (link) kun je plaatjes op een toegankelijke manier bewerken, en versieren met tal van verschillende lettertypen. Bespaar vier euro door hem nu gratis uit de App Store te plukken.

Iedere week kiest Apple een nieuwe App van de Week uit, zodat gebruikers hem zeven dagen lang gratis kunnen downloaden. Fotografie-app Over mag die titel deze week dragen, en kan een waardevolle aanvulling zijn voor jouw app-collectie.

Over zit vol met mooie tekst-effecten

In de App Store staan al meer dan genoeg apps waarmee je foto’s kunt bewerken op je iPhone, en daar is Over dan ook niet voor bedoeld. De simpele bewerktools (zoals het bijsnijden van een foto) zijn vooral handig om ervoor te zorgen dat de tekst die je over de afbeelding plaats mooier in beeld komt. In de app heb je de keuze uit tientallen lettertypen, waarmee je in een handomdraai een mooie kaart of uitnodiging kunt maken.

Over filters Over voorbeeld foto

Het toegankelijke ontwerp van Over zorgt ervoor dat je altijd weet wat de mogelijkheden zijn. Door op gekleurde bolletjes te tikken kies je een achtergrondfoto, plaats je de tekst of kies je een van de verschillende Artwork-tekeningen om je project mee te versieren.

Over bevat de nodige betaalde filters

In Over kun je een foto direct uit je camerarol importeren, al is er ook de handige optie aanwezig om vanuit de app je iCloud Drive door te spitten voor dat ene leuke plaatje. Vervolgens kun je alle beschikbare opties een voor een afgaan, zodat je na een paar minuten een indrukwekkend resultaat overhoudt.

Over kost normaal gesproken €3,99, maar is nu 7 dagen gratis. Wel heeft de app een flinke lijst aan in-app aankopen waarmee je onder meer extra bewerk-opties en tekeningen aan kunt schaffen. Iedere dag zijn er echter ook wat tijdelijke gratis filters beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2016, 9:13
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, fotobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.