Zesde beta van watchOS 2.2 voor Apple Watch met verbeterde Kaarten-app verschenen

Apple heeft ook van watchOS 2.2 de nieuwste betaversie uitgebracht. In watchOS 2.2 is de Kaarten-app ouder handen genomen en kun je twee Apple Watches koppelen aan één iPhone. De zesde beta is beschikbaar voor ontwikkelaars.

apple-watch-3-stuks
Heb je een Apple Watch? Dan is het bijna tijd om hem van een update te voorzien. Voor het zover is, heeft Apple vandaag de zesde beta van watchOS 2.2 uitgegeven. In watchOS 2.2 worden een aantal zaken geüpdatet en vernieuwd. Zo is de Kaarten-app onder handen genomen en kun je meerdere Apple Watches aan één iPhone koppelen.

watchOS 2.2 voor Apple Watch in zesde beta

Navigeren met de Apple Watch kan met de Kaarten-app en met de komst van watchOS 2.2 wordt dit een stukje eenvoudiger. Zo toont de Snelle blik van de Kaarten-app vier knoppen, zodat je bijvoorbeeld direct kunt navigeren naar je thuis- of werkadres. Ook vind je hier een snelkoppeling naar nuttige locaties die in de buurt zijn met de Dichtbij-functie. En als je graag om allebei je polsen een Apple Watch draagt, dan kan dat met watchOS 2.2 ook. Want deze versie maakt het in combinatie met iOS 9.3 mogelijk om twee Apple Watches aan één iPhone te koppelen. Zodra er nieuwe ontdekkingen gedaan worden in deze zesde betaversie, updaten we dit bericht.

watchOS 2.2 beta 6 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de zesde beta van watchOS 2.2 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.