Night Shift iOS 9.3

Zesde beta iOS 9.3 met Night Shift en meer nu beschikbaar

Apple is alweer toe aan de zesde beta van iOS 9.3. Deze versie is dan ook zojuist verschenen en beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers. iOS 9.3 voegt onder andere de Night Shift-stand toe.

Night Shift iOS 9.3
iOS 9.3 is al een tijdje in beta, maar dat weerhoudt Apple er niet van om nog een nieuwe betaversie uit te brengen. Inmiddels zijn we aanbeland bij de zesde beta van deze nieuwe iOS-update. De update is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers en bevat in ieder geval de gebruikelijke bugfixes.

Zesde beta iOS 9.3 voor ontwikkelaars en publieke testers

In de vorige vijfde beta loste Apple enkele bugs op. Zo werd het weer mogelijk om de Apple Pencil op de iPad Pro te gebruiken in het menu en tijdens het navigeren door apps. Ook een bug met notificaties die niet naar de Apple Watch doorgestuurd werden, werd in die betaversie opgelost. iOS 9.3 bevat een aantal grote vernieuwingen, zoals de nachtmodus Night Shift. Ook beveilig je eenvoudig je notities door een code of vingerafdruk. Heb je een auto met CarPlay? Dan kun je ook rekenen op een aantal fijne verbeteringen.

We naderen inmiddels de uiteindelijke release van iOS 9.3 na een lange testperiode van twee maanden. Ook watchOS 2.2, tvOS 9.2 en OS X 10.11.4 waren een lange tijd als betaversie beschikbaar. Zodra er nieuwe ontdekkingen gedaan worden in deze zesde beta van iOS 9.3, updaten we dit bericht.

Updaten naar iOS 9.3 beta 6

Ben je een ontwikkelaar en heb je de eerdere iOS 9.3 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.3 beta 6 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

De publieke testversie van iOS 9.3 is ook beschikbaar. Je moet hiervoor lid zijn van het publieke testprogramma van Apple, waarvoor je je hier kunt aanmelden.

iOS 9.3 beta 6 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 19:05
Categorie iOS
Onderwerpen ios 9, ios 9.3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.