vernieuwde-notities-app-el-capitan

OS X El Capitan 10.11.4 beta 6 voor de Mac nu te downloaden

De zesde beta van OS X El Capitan 10.11.4 is zojuist verschenen. Dankzij deze versie kun je je notities beveiligen en zijn Live Photos te bekijken vanuit de Berichten-app.

vernieuwde-notities-app-el-capitan
De aanvullende updates van OS X El Capitan hebben weinig nieuwe functies gekregen, maar OS X El Capitan 10.11.4 gaat hier wat verandering in brengen. In deze nieuwe versie kun je bijvoorbeeld je notities beveiligen of Live Photos bekijken in de Berichten-app. Apple heeft zojuist de zesde beta van deze versie uitgebracht.

OS X El Capitan 10.11.4 met zesde beta

Deze nieuwe versie van El Capitan is vooral voor Twitter-gebruikers een zeer welkome update, omdat er een vervelend probleem opgelost wordt. Op huidige versies van El Capitan worden Twitter-links, zogenaamde t.co-links, niet of traag geopend. Dit probleem is met deze nieuwe versie van El Capitan verholpen. Maar behalve deze bugfix, werkt OS X 10.11.4 ook beter samen met iOS. Zo biedt deze versie ondersteuning voor de beveiligde notities en kun je Live Photos bekijken in de Berichten-app. Zodra er nieuwe dingen ontdekt worden in deze beta, updaten we dit bericht.

De zesde beta is beschikbaar voor ontwikkelaars. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren. De publieke versie is ook beschikbaar gesteld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 20:03
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.