Download deze iPhone-event wallpapers voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Kijk jij ook zo uit naar de onthulling van de nieuwe iPhones? Kom alvast in de stemming met deze achtergronden van de uitnodiging van het aankomende iPhone-event.

iPhone met wallpaper van iPhone-event van 2017.
Gisteren verstuurde Apple de uitnodiging voor het aankomende iPhone 8-event. Zoals we van Apple gewend zijn, is het weer een mooie afbeelding, al dan niet met cryptische hints naar mogelijke functies. Van deze uitnodiging hebben wij nu mooie wallpapers gemaakt, die je kunt instellen op je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch.

iPhone-event wallpapers

12 september is de grote dag. Apple gaat na lange speculatie dan eindelijk de nieuwe iPhones onthullen. Het gaat dit jaar om drie toestellen, waarbij de iPhone 8 iPhone X het belangrijkste toestel is. Vanaf 12 september weten we dus alle details, waaronder functies en beschikbaarheid. Voor het zover is kun je alvast ons artikel met hints uit de uitnodiging bekijken, want we hebben de uitnodiging helemaal binnenstebuiten gekeerd.

Bekijk ook

Deze hints zitten verborgen in de iPhone 8-uitnodiging

De uitnodiging van het iPhone 8-event hebben we onder de loep genomen. Welke hints kun je dit jaar aflezen? We hebben tien hints voor je op een rij gezet.

Mocht je alvast in de stemming willen komen voor het event, dan hebben we hieronder voor elk apparaat mooie wallpapers beschikbaar. Voor een extra mooi effect hebben we de uitnodiging binnenstebuiten gekeerd: het Apple-logo is wit, terwijl de achtergrond het patroontje uit de uitnodiging heeft. De wallpapers zijn gemaakt door onze designervriend @basvanderploeg.

iPhone X-achtergrond met wallpapers.

In onderstaande tips kun je lezen hoe je een achtergrond op je iPhone en iPad instelt en een foto als wijzerplaat instelt op de Apple Watch. Lees je dit artikel vanuit Safari of de iCulture-app, tik dan op de link van je desbetreffende apparaat en hou daarna de afbeelding ingedrukt. Kies voor Bewaar afbeelding om hem op te slaan, waarna je hem vervolgens als achtergrond in kan stellen.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.
Bekijk ook

Zo stel je een fotoalbum in als Apple Watch wijzerplaat

Op de Apple Watch kun je een fotoalbum kiezen als wijzerplaat. Maak eerst een fotoalbum aan en geniet daarna van steeds andere beelden!

Downloaden:

https://www.iculture.nl/nieuws/iphone-8-event/

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.