iPhone met wallpaper van iPhone-event van 2017.

Download deze iPhone-event wallpapers voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Kijk jij ook zo uit naar de onthulling van de nieuwe iPhones? Kom alvast in de stemming met deze achtergronden van de uitnodiging van het aankomende iPhone-event.

iPhone met wallpaper van iPhone-event van 2017.
Gisteren verstuurde Apple de uitnodiging voor het aankomende iPhone 8-event. Zoals we van Apple gewend zijn, is het weer een mooie afbeelding, al dan niet met cryptische hints naar mogelijke functies. Van deze uitnodiging hebben wij nu mooie wallpapers gemaakt, die je kunt instellen op je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch.

iPhone-event wallpapers

12 september is de grote dag. Apple gaat na lange speculatie dan eindelijk de nieuwe iPhones onthullen. Het gaat dit jaar om drie toestellen, waarbij de iPhone 8 iPhone X het belangrijkste toestel is. Vanaf 12 september weten we dus alle details, waaronder functies en beschikbaarheid. Voor het zover is kun je alvast ons artikel met hints uit de uitnodiging bekijken, want we hebben de uitnodiging helemaal binnenstebuiten gekeerd.

Mocht je alvast in de stemming willen komen voor het event, dan hebben we hieronder voor elk apparaat mooie wallpapers beschikbaar. Voor een extra mooi effect hebben we de uitnodiging binnenstebuiten gekeerd: het Apple-logo is wit, terwijl de achtergrond het patroontje uit de uitnodiging heeft. De wallpapers zijn gemaakt door onze designervriend @basvanderploeg.

iPhone X-achtergrond met wallpapers.

In onderstaande tips kun je lezen hoe je een achtergrond op je iPhone en iPad instelt en een foto als wijzerplaat instelt op de Apple Watch. Lees je dit artikel vanuit Safari of de iCulture-app, tik dan op de link van je desbetreffende apparaat en hou daarna de afbeelding ingedrukt. Kies voor Bewaar afbeelding om hem op te slaan, waarna je hem vervolgens als achtergrond in kan stellen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2017, 19:00
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen iPhone 8, iPhone X, wallpaper
Devices iPhone 8, iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.