Reacties voor: Vijf dingen die je kunt afleiden uit Apple’s iPad-uitnodiging

De door Apple verstuurde uitnodiging voor het iPad-event 22 oktober wordt door iedereen druk geanalyseerd. We zetten vijf theorieën op rij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. iWatch, zal er niet zijn, iPad mini 2 retina, zal er niet zijn, dus die 2 zijn al uitgesloten.

  2. @hans:
    kun je mij het nummer van Tim Cook ook eens geven?

  3. Of het is gewoon een ondoordacht ontwerp die leuk en pakkend is.

  4. Ik denk dat ze wel met een nieuw productcatogerie komen. Bijv tv of iwatch. Bij de vorige presentatie zag ook niemand de nieuwe monster mac pro aankomen. Dus wie weet dit keer?

  5. of een macBook Air die ook iOS 7 draait… soort dual mode…

    ik zie dit als enigste logische verklaring om ook nog een 12 inch model te maken.

  6. Ik denk dat ze de iWatch aankondigen en pas in begin 2014 gaan verkopen, hoe het hetzelfde is gegaan met de Mac Pro

  7. Ik denk dat die gekleurde blaadjes duiden op de iLeaf: digitale herfstbladeren die middels iBeacon onderling hun gps-locatie uitwisselen, zodat we in de herfst nauwkeuriger onze weg kunnen vinden en de NS voortaan bij voorbaat weet waar er iLeafs op de rails gekomen zijn.

  8. Origineel geplaatst door Marc
    Ik denk dat die gekleurde blaadjes duiden op de iLeaf: digitale herfstbladeren die middels iBeacon onderling hun gps-locatie uitwisselen, zodat we in de herfst nauwkeuriger onze weg kunnen vinden en de NS voortaan bij voorbaat weet waar er iLeafs op de rails gekomen zijn.

    Hmmm Marc, dan liever iNS dan weet je meteen dat ie op tijd rijdt en geen ctr-alt-del nodig heeft als het vriest

  9. Google gaat haar smartwatch binnenkort ook bekend maken. Misschien wil Apple hun voor zijn en laten ze de iWatch juist wel zien. Het nadeel daarvan kan zijn dat, mocht de watch van Google veel beter zijn, dat ze zichzelf dan in de vingers snijden. In dat geval kunnen ze beter wachten om te zien wat Google er mee gaat doen, zodat Apple hun watch kan verbeteren.

  10. Hoop echt op een horloge misschien wel met verschillende bandjes in andere kleuren wie zal het zeggen

  11. Wat een leuke uitnodiging !
    We hebben met z’n allen natuurlijk de nodige wensen.
    Ik wil graag een iets grotere (bredere) iphone met nieuwe mogelijkheden zoals betalen (NFC). De app Passbook heb ik naar de allerlaatste pagina van mijn telefoon verplaatst, want ik heb er niets aan.
    Een goede camera met zoomlens. Is dat niet mogelijk?
    Maar het zal wel om de ipad mini gaan.

  12. Een “still” in het Engels is ook een foto.
    Misschien iets nieuws op het gebied van fotografie?

  13. De bovenkant van de ingezoomde appel lijkt ook wel een beetje op golven. Kunnen we dan ook meteen aannemen dat OS X Mavericks beschikbaar zal zijn op 22 oktober?

    Verder vind ik het witte blad ook wel lijken op een wegvarende boot. Gaan we dan ook afscheid nemen van… de iPod Classic, Tim Cook, het huidige hoofdkantoor?

  14. Ik denk dat er niets uit het plaatje te halen is qua hints, enkel de slagzin is wat uit de halen: “we still have a lot to cover”. Ik denk dat (zoals punt 2 van dit artikel ook al noemt) dit puur gaat over dat er een iPad mini EN een iPad aangekondigd gaat worden. Want iPads hebben een cover. Dus leuk dubbelzinnig zinnetje

  15. Hier gaan we weer….
    Weer om de haverklap zou dit en zou dat..
    Straks weer gezeik dat het niet vernieuwend is allemaal.
    Blijft het wel weer heerlijk stil daarna. Want dan rept er niemand meer over.
    Alhoewel. Veel mensen zeiken over de 5c.
    Dat het plastic is. Of dat ze 5c bezitters niet begrijpen. Nou, hier snap ik geen fuck van

  16. Je bent ook wel briljant als je kan voorspellen dat Apple met nieuwe covers uikomt voor de iPad 5,…. Kuch..

  17. Omdat hij nog helemaal niet in productie was natuurlijk. @Casina:

  18. Origineel geplaatst door huplahoi
    of een macBook Air die ook iOS 7 draait… soort dual mode…ik zie dit als enigste logische verklaring om ook nog een 12 inch model te maken.

    Hoezo ‘ook nog’? Ik denk dat de MBA 11 en 13 gewoon verdwijnt.

    MBP 12″, 13″, 15″ en 17″

  19. Herstel:Vijf dingen die je ‘mogelijk’ kunt afleiden uit Apple’s iPad-uitnodigingHoly crap! Apple komt met een eigen iRaket waar we gedeeltes van het heelal mee kunnen gaan ontdekken! Tenslotte is daar nog genoeg te ‘coveren’. Eigenlijk komt Apple die dag alleen met een band op jet podium, die allemaal covers zingt van alle bands die op het iTunesfestival Wat is fantasie toch een mooi iets! En speculeren ook! Ik zeg tot de 22ste allemaal! HahaOverigens ben ik echt nieuwsgierig wat er werkelijk komt hoor! 🙂

  20. Een andere nieuwssite ging iets dieper; 35 blaadjes = 35 keynote-pagina’s. Ik ging niet veel verder dan cases. Maar die maken ze eigenlijk al voor huidige iPads.

  21. Vandaag was ik in Amsterdam en ben voor de eerste keer in de Apple store geweest. Een van de geniussen had een smart case met toetsenbord?! Het zou ook gewoon een niet Apple cover kunnen zijn maar leek er wel op dus misschien……

  22. @Jeroen Swets:
    Nee joh, je hebt een consumentenlijn (MBA, iMac) en een pro lijn (MBP, Mac Pro). Dat werkt prima, waarom iets fixen dat niet kapot is? Dan biedt Apple straks een apparaat dat voor sommigen te duur en over-specced is, terwijl het te klein en zwak is voor pro & power users.

  23. Spijtig dat de haswell update van de MBP niet genoemd wordt..

  24. T lijkt een beetje op een 3D afbeelding…
    Ik ga d’r toch eens met zo’n brilletje naar kijken… 😉

  25. Op de website van Apple staat dat het nieuwe OSX Mavericks deze herfst uitkomt. Wat zien we op de foto? Gekleurde bladeren. Conclusie: deze herfst, als de bladeren van de bomen vallen, komt er een kleurrijk besturingssysteem uit.

  26. @Jeroen Swets:

    de MBP 17″ is al lang uit productie. de grootste is nu de 15″ mbo of mbp retina. hopelijk komt mavericks eindelijk uit zou wel een verbetering zijn qua batterij voor de macbook’s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.