Otterbox Preserver: watervaste iPhone 5s-case ondersteunt Touch ID

De nieuwe Otterbox Preserver beschermt je iPhone tegen water en valschade, terwijl je de Touch ID-scanner gewoon kunt blijven gebruiken.

Otterbox PreserverDe Touch ID-vingerafdrukscanner in de iPhone 5s zorgt ervoor dat je minder vaak je codeslot of Apple ID hoeft in te voeren, maar bij veel waterdichte iPhone-hoezen werkt de knop niet: de homeknop is immers bedekt, waardoor de scanner geen direct contact kan maken met je vinger. Otterbox heeft daarom een nieuwe Preserver iPhone 5s-hoes ontworpen, waarmee je de vingerafdruklezer gewoon kunt blijven gebruiken. Wat voor truc dit exact mogelijk maakt wordt niet in detail uitgelegd, maar in de nieuwe case lijkt de homeknop omringt door een plastic beschermlaag.

De Otterbox Preserver kan tot twee meter diepte het water in en beschermt je iPhone volgens de makers ook tegen een val van dezelfde hoogte. De vernieuwde Otterbox-case is verder ook verkrijgbaar voor de iPhone 5 en iPhone 5c.

Je kunt de nieuwe Preserver bestellen voor $44,95, maar de verzendkosten van $36,45 maken het een vrij prijzige hoes. We raden je daarom aan om even te wachten: veel Nederlandse webshops, waaronder de iCulture Shop, verkopen ook gewoon cases van Otterbox. Het lijkt ons daarom niet meer dan logisch dat ook de Otterbox Preserver hier binnenkort wordt aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 11:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, otterbox, touch id

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.