Nieuw lenspakket olloclip biedt vier iPhone-lenzen

Olloclip heeft een 4-in-1-versie van hun bekende iPhone-lenspakket uitgebracht. Je hebt een extra macrolens tot je beschikking.

Olloclip 4-in-1Een nieuwe versie van het bekende olloclip-lenspakket voor de iPhone voegt een vierde lens toe. De vier lensopties zitten in twee lenzen verwerkt, maar je kunt beide andersom in de houder schroeven om van lens te wisselen. Ditzelfde systeem gebruikte olloclip eerder al om drie objectieven te bieden, maar de toevoeging van een vierde zorgt ervoor dat fotografen ook een 15x-macrolens tot hun beschikking hebben. De gebruikelijke 10x-macrolens, fisheye- en wide-angle-lens zijn allemaal nog aanwezig in de olloclip.

De 3-in-1-versie van de olloclip namen we eind 2012 nog uitgebreid onder handen. In de conclusie van onze review waren we over het algemeen positief:

De olloclip is simpel in gebruik en is kwalitatief goed gemaakt. Het biedt een nuttige uitbreiding op de functies van je iPhone-camera, is makkelijk mee te nemen en ook geschikt voor video’s. Hou je van foto’s maken met je iPhone, dan is deze olloclip eigenlijk het enige wat je nodig hebt in één makkelijk mee te nemen pakket. Je stopt de olloclip in het opbergzakje en stopt ‘m in je broekzak. Nu de smartphone de dagelijkse camera voor veel mensen is geworden, is het een accessoire waar je regelmatig iets aan hebt. Heb niet de illusie dat je met deze lenzen een DSLR kunt vervangen, want daarvoor is het prijsverschil te groot. De olloclip hoort samen met de Glif gewoon in het rijtje met accessoires als je serieuzer met de iPhone wilt gaan fotograferen.

De nieuwe olloclip 4-in-1 heeft twee versies: één voor de iPhone 4 en iPhone 4s, en een ander voor de iPhone 5 en iPhone 5s. Een model voor de iPhone 5c lijkt (nog) niet beschikbaar. Een olloclip 4-in1 kost $69,99. Vanaf begin november worden de vernieuwde iPhone-lenzen naar kopers verstuurd.

Olloclip 4-in-1 foto

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 17:01
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen lens, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.