Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Nieuwe video toont vermoedelijke iPhone 7 naast iPhone 6s

In een nieuwe video zijn de iPhone 7 en iPhone 6s naast elkaar te zien. Zo zijn de grotere cameralens en de andere antennestrepen goed te vergelijken.

Er is een nieuwe video op internet verschenen, waarin de vermoedelijke iPhone 7 en de iPhone 6s naast elkaar worden getoond. De video is afkomstig van de Chinese microblogsite Weibo en toont de twee toestellen naast elkaar. In tweeënhalve minuut is goed te zien hoe beide model van elkaar verschillen. Vorige week verscheen er ook een video, maar die duurde slechts zeven seconden.


iPhone-7-vs-iPhone-6s-liggend

Het gaat deze keer niet om een behuizing, maar om een volledig in elkaar gezette iPhone 7 in dezelfde kleur spacegrijs als de iPhone 6s. Het toestel heeft een grotere camera en gewijzigde antennestrepen, zoals uit eerdere gelekte foto’s. Ook ontbreekt de hoofdtelefoonaansluiting. In plaats daarvan is een tweede speaker aanwezig.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Met deze video krijg je een beter idee over de grootte van de nieuwe cameralens. Qua afmetingen is de iPhone 7 nog steeds hetzelfde, maar op details is het net iets anders.

iPhone 7 vs iPhone 6s video

Door het ontbreken van de hoofdtelefoonaansluiting heeft Apple niet alleen ruimte gecreëerd voor een extra speaker, maar ook voor een mogelijk grotere batterij. Verder heeft de iPhone 7 naar verwachting een A10-processor en 3GB RAM, 1GB meer dan in de vorige modellen. Bij het interne geheugen kun je waarschijnlijk kiezen voor 32GB als instapmodel. In de video is de iPhone 7 Plus niet te zien, de verwachte grotere variant van de iPhone 7 met een dubbele cameralens. Beide modellen worden in september verwacht.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.