Video van mogelijke iPhone 7 laat twee kleuren zien

Er is een korte video opgedoken waarin de mogelijke iPhone 7 te zien is. In de video wordt de achterkant en onderkant getoond van de iPhone 7 in twee verschillende kleuren, namelijk spacegrijs en zilver.

iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting
Wat betreft geruchten van de iPhone 7 hebben we het altijd met stilstaande plaatjes moeten doen, maar naarmate de aankondiging steeds dichterbij komt, begint ook het eerste bewegende beeldmateriaal te verschijnen. Deze keer is het een korte video van enkele seconden waarin de mogelijke iPhone 7 te zien is. Het gaat om twee exemplaren: een zilveren en spacegrijze variant. De video werd geplaatst op het Chinese Weibo.

‘iPhone 7 in een video zonder koptelefoonaansluiting’

In onderstaande korte video zijn twee mogelijke modellen van de iPhone 7 te zien. Het gaat om de achterkant en onderkant van de toestellen. Hierop is te duidelijk het nieuwe ontwerp van de antennestrepen te zien, terwijl op de plek van de koptelefoonaansluiting nu een tweede speakergrill geplaatst is.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het gaat in de video dus om de gewone versie van de iPhone 7 in zilver en spacegrijs. Eerder deze week verschenen er al plaatjes van dummy-modellen, zowel van de iPhone 7 Plus zonder mute-schakelaar als de iPhone 7 in meerdere kleuren, terwijl het toestel in deze video meer af lijkt. Toch blijft het altijd lastig om de betrouwbaarheid van dit soort beeldmateriaal te achterhalen, want het zou ook kunnen gaan om namaak varianten. Een verschil met eerdere modellen is dat deze al voorzien is van de iPhone-opdruk op de achterkant.

Bekijk ook

'iPhone 7 krijgt de bekende kleuren zilver, spacegrijs, goud en roségoud'

Er zit een foto opgedoken van een dummy-model van de iPhone 7. Hierop zijn vier exemplaren te zien, allemaal in de bekende iPhone-kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Een extra donkere spacegrijze variant is niet te zien.

Het verlossende antwoord krijgen we vermoedelijk pas in september, want dan kondigt Apple de nieuwe iPhone 7 aan. Toch krijgen we door al het beeldmateriaal steeds meer een indruk hoe het toestel er uiteindelijk uit komt te zien. Het ontbreken van de koptelefoonaansluiting lijkt inmiddels een zekerheid en ook de aangepaste antennestrepen zijn zo goed als zeker. Het camera-systeem in de iPhone 7 lijkt ook aangepast te zijn, gezien de nieuwe plaatsing en het grotere formaat van de camera-opening in de mogelijke plaatjes.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.