‘Verkoop iPad Pro, Apple Pencil en Smart Keyboard start eerste week van november’

Chinese bronnen melden dat de iPad Pro, Apple Pencil en het Smart Keyboard van Apple in de eerste week van november in de winkels liggen.

iPad-Pro-video-bewerken
Het doorgaans betrouwbare Japanse Mac Otakara zegt bronnen gesproken te hebben die beweren dat de iPad Pro, Apple Pencil en Smart Keyboard in de eerste week van november in de winkels liggen.


Als de bronnen van Mac Otakara het juist hebben, gaan de accessoires van de iPad Pro dus op dezelfde dag in de verkoop als de tablet zelf. De anonieme bronnen zeggen dichtbij het Chinese productieproces te staan. Daarom weten ze van de verschijningsdatum af.

‘Ergens in november’

Apple heeft zelf nog steeds geen officiële datum gegeven voor de iPad Pro en diens accessoires. Bij de onthulling van de iPad Pro stelde Apple dat de tablet ergens in november 2015 verkocht zou worden; hetzelfde geldt voor de accessoires.

De iPad Pro is vanaf 799 dollar te koop en loopt op naar 1079 dollar. De drukgevoelige Apple Pencil gaat 99 dollar kosten en het Smart Keyboard zal voor 169 dollar verkocht worden. Het is nog even afwachten wat de Europese prijzen zullen zijn. Lees alles over de iPad Pro in ons dossier.

Bekijk ook

Alles over de iPad Pro: prijzen, aanbiedingen en meer

Kom alles te weten over de iPad Pro, de grotere professionele tablet van Apple. Alle informatie als je een iPad Pro wilt kopen, een goede aanbieding zoekt en welke modellen er zijn verschenen.

Apple Pencil

Apple Pencil is de tekenpen voor je iPad. Er zijn drie modellen: de eerste generatie (2015), tweede generatie (2018) en Apple Pencil met usb-c (2023). Na het koppelen met herkent de iPad kun je beginnen met notities maken en tekenen op het scherm. De iPad herkent elke beweging van de Apple Pencil en laat de lijnen realtime op het scherm zien. De Apple Pencil is oplaadbaar en is via Bluetooth verbonden met je iPad.

Apple Pencil

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.