tvOS 12.4 beta.

Apple brengt derde beta uit van tvOS 12.4 voor de Apple TV

Apple is begonnen met het testen van een nieuwe tvOS 12.4 beta voor de Apple TV. Zitten er weer nieuwe functies in of draait het alleen om bugfixes? Je leest hier alles over de tvOS 12.4 beta's.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 22 juli 2019 Apple heeft tvos 12.4 voor iedereen uitgebracht. Lees meer in ons artikel over tvOS 12.4.

Bekijk ook

tvOS 12.4 met bugfixes uitgebracht voor de Apple TV HD en Apple TV 4K

Heb je een Apple TV bij je televisie staan, dan kan je deze nu bijwerken naar de nieuwste versie van tvOS. Apple heeft tvOS 12.4 uitgebracht.

Voor het eerst sinds tijden bracht Apple onlangs een relatief grote update uit voor de Apple TV. In tvOS 12.3 heeft Apple de TV-app vernieuwd en uitgerold naar meer landen. Nu heeft Apple opnieuw een beta uitgebracht. Het gaat om de beta van tvOS 12.4, die mogelijk nog enkele bugs oplost.

Meest recente tvOS 12.4 beta

tvOS 12.4 Beta 3

11 juni 2019 – De derde beta van tvOS 12.4 is nu beschikbaar. Heb je zelf iets nieuws ontdekt, laat het dan aan ons weten in de reacties.

tvOS 12.4 beta.

tvOS 12.4 beta downloaden

Ben je ontwikkelaar, dan kun je via de ontwikkelaarswebsite het benodigde betaprofiel downloaden en vervolgens de beta installeren. De tvOS 12.4 beta download is beschikbaar voor de Apple TV HD (voorheen Apple TV 4) en Apple TV 4K. Heb je eerder beta’s van tvOS 11 geïnstalleerd, dan kan het nodig zijn om eerst het betaprofiel daarvan te verwijderen, voordat je kunt doorgaan met deze nieuwe beta.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn tvOS 12.4 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de tvOS 12.4-beta’s. tvOS 12.4 is op 22 juli 2019 uitgebracht.:

  • tvOS 12.4 definitief: 22 juli 2019 (verschenen)
  • tvOS 12.4 Beta 3: 11 juni 2019 (verschenen)
  • tvOS 12.4 (Publieke) Beta 2: 28 mei 2019 (verschenen)
  • tvOS 12.4 Beta 1: 14 mei 2019 (verschenen)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken. Daarbij kunnen reacties ook strenger worden opgeschoond dan je van ons gewend bent. Zo voorkomen we dat je je steeds een weg moet banen door tientallen inmiddels verouderde reacties van een paar weken geleden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.