Met TextStickers voor iMessage maak je zelf unieke stickers van woorden

Met de eenvoudige iMessage-app TextStickers maak je van elk woord je eigen unieke sticker. Geef er een eigen draai aan door te kiezen uit zo'n 20 verschillende lettertypes en meer dan 60 kleuren.

De sticker-apps zijn sinds de introductie van iOS 10 niet meer weg te denken uit de App Store. Verreweg de meeste iMessage-app vallen zelfs in die categorie. Zo maak je met iMoji stickers van jezelf en van vrienden of fleur je je gesprekken op met stickers van Super Mario, Pokémon, Disney of een van de vele andere mogelijkheden. Een nieuwe iMessage-app van Nederlandse bodem lijkt een interessante maar bovenal leuke toevoeging. Met TextSticker (link) maak je van elk woord (of elke zin) een sticker die je helemaal naar eigen smaak kunt vormgeven. Zo geef je pas echt een geheel eigen draai aan het gesprek.


TextStickers iMessage-app voor iPhone

TextStickers: zelf stickers maken voor iMessage

TextStickers is een app exclusief voor iMessage. Als je de app downloadt, vind je dus geen app-icoon op je scherm terug. De app is gemakt door de Nederlandse ontwikkelaar Jeffrey Kuiken, voor wie het zijn eerste app is. Standaard vind je al wat stickers in de app voor veelgebruikte Engelse uitspraken, zoals ‘OMG!’, ‘Awesome!’ en ‘Nice’, die je meteen kunt gebruiken in je gesprekken. Hierdoor krijg je al een beetje een idee wat de mogelijkheden zijn. Maar het wordt natuurlijk leuker als je zelf woorden gaat toevoegen. Leuk voor woorden die je vaak gebruikt of voor speciale gelegenheden bijvoorbeeld.

Bekijk ook

Leef je uit met Stickers in iMessage

Met stickers kun je je iMessage-gesprekken nog leuke maken. Je kunt zelf Stickers maken op basis van eigen foto's. Live Stickers kunnen zelfs animaties bevatten! Hoe dit werkt lees je hier.

TextStickers: zelf unieke stickers maken

Zodra je op de oranje plus-knop tikt, kom je terecht in de stickerweergave van TextSticker waar je dat kunt doen. Die lijkt in eerste instantie wat verwarrend omdat je geen cursor ziet, maar door de backspace te gebruiken kun je het standaardwoord ‘sticker’ weghalen en zelf aan de slag gaan. Je begint door de tekst in te voeren, bijvoorbeeld ‘super!’. Daarbij kun je ook variëren tussen hoofd- en kleine letters als je dat wilt. Onderstaande video geeft je een idee hoe dat werkt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de volgende stap heb je de keuze uit een lettertype, variërend van moderne lettertypen als ‘Futura’ tot de meer klassieke lettertypen als ‘Times New Roman’. In totaal heb je de keuze uit 18 lettertypen, dus er zit vast ook iets voor jou tussen. De standaardkleur van stickers is oranje, maar je kunt daarnaast kiezen uit verschillende felle en pastel kleuren. Ook kun je je sticker van een rand voorzien. In feite een achtergrond maar dan alleen om rondom de letters. Bovenaan dit artikel vind je enkele voorbeelden die wij gemaakt hebben.

Bekijk ook

De beste iMessage-apps, games en stickers voor de iPhone

iMessage werkt met apps voor stickers, spelletjes en andere nuttige apps. In dit artikel vind je de beste iMessage-apps. Ben je op zoek naar stickers, het versturen van gifs of wil je extra productief zijn in iMessage? Dan ben je hier op het goede adres.

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.