Bekijk en beluister het jaar 2015 in muziek met Spotify Year in Music.

Beluister jouw muzikale jaar van 2015 met Spotify Year in Music

Ben je benieuwd naar het jaaroverzicht van 2015 op het gebied van muziek? Spotify heeft een leuke functie online gezet. Met Year in Music bekijk en beluister je het muzikale jaar van 2015.

Spotify iconHet jaar 2015 nadert zijn einde en daarom kijkt ook Spotify terug naar het muzikale jaar van 2015. Met de Spotify Year in Music-functie wordt gekeken naar de populairste artiesten van dit jaar en door in te loggen kun je zien waar jij dit jaar zoal naar geluisterd hebt. Hierdoor krijg je een mooi persoonlijk jaaroverzicht te zien. Ben je meer geïnteresseerd in de wereldwijde statistieken, dan vind je ook deze gegevens op de speciale pagina.

Year in Music op Spotify

Op de pagina van Year in Music log je in met je Spotify-gegevens. Je ziet dan een overzicht van de muziek waar jij naar geluisterd hebt, gecombineerd met wat leuke statistieken zoals het aantal minuten dat je naar muziek geluisterd hebt. Het resultaat deel je vervolgens via de bekende kanalen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Bekijk en beluister het jaar 2015 in muziek met Spotify Year in Music.

Heb je geen Spotify-account, dan kun je ook de algemene trends bekijken. Door op de pagina te scrollen zie je een top 5 te zien van de beste artiesten, albums en nummers. Populaire artiesten wereldwijd zijn bijvoorbeeld Drake en Ed Sheeran, terwijl Lean On van Major Lazer de populairste track was. In Nederland deed Ronnie Flex het goed in 2015. Ook de beste genre’s en populairste afspeellijsten van 2015 vind je in dit overzicht. Kortom: genoeg statistieken om terug te blikken op de muziek van 2015 en een trip down memory lane te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 december 2015 om 10:24
Onderwerp
Categorieën
Apps, Diensten
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.