De Scout Case voor iPhone 6s kan wel tegen een stootje

Met de Scout Case van Urban Armor kun je een iPhone met een gerust hart uit je handen laten vallen. De case heeft een militaire droptest doorstaan en beschermt zowel de voor- als achterkant van de iPhone.

Urban-Armor-Scout-Case

Als je een gloednieuwe iPhone hebt gekocht wil je natuurlijk zo lang mogelijk voorkomen dat er krassen op komen. Een case is in zo’n geval geen overbodige luxe, al verschillen deze hoezen ook veel van elkaar. Als je er zeker van wilt zijn dat je iPhone 6s beschermd is tegen de gevaren van buitenaf, dan moet je deze robuuste Scout case van Urban Armor Gear eens bekijken.


Tip: eerder vandaag bespraken we waterproof iPhone-cases, die vaak ook tegen een stootje kunnen.

Bekijk ook

Voorkom nattigheid met deze waterproof cases voor de iPhone

Ben je regelmatig in de buurt van water en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Overweeg dan deze waterproof cases voor je iPhone. Handig in het (zwem)bad, tijdens watersport, op het strand of in de sneeuw. Kies uit waterproof cases van bekende fabrikanten en ontdek ook een goedkopere truc.

Zoals je aan het uiterlijk van deze case kunt zien, is de Urban Armor Gear Scout Case gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Zo is je iPhone met de case bestand tegen vallen en absorbeert de hoes schokken dankzij het honingraat-ontwerp. Volgens Urban Armor Gear heeft de case een militaire droptest doorstaan.

Bekijk ook

OnePlus maakt een iPhone case (met uitnodiging om over te stappen)

Niemand minder dan smartphonemaker OnePlus heeft een case ontworpen voor de iPhone 6(s). De Sandstone Case heeft extra grip, en is verrassend goedkoop.

Urban-Armor

Scout Case beschermt ook de voorkant

Om ervoor te zorgen dat niet alleen de achterkanten en zijkanten beschermd zijn, steekt de case aan de randen een stukje uit. Dankzij dit opstaande randje blijft het display van de iPhone veilig als je hem met het scherm naar beneden laat vallen. Ook zijn er ribbels op de zijkant te vinden die voor extra grip zorgen.

De Lightning- en koptelefoon-ingangen laat de Scout Case vrij, terwijl de volumeknoppen wel afgedekt zijn. Deze kun je echter nog wel gewoon bedienen. De Urban Armor Gear Case is voor 35 dollar (€33) te bestellen op de website van Urban Armor Gear of via Amazon, exclusief verzendkosten.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, al zal de Urban Armor Gear door het forse design geen schoonheidsprijs winnen. Je iPhone 6s wordt er in ieder geval wel een stuk steviger van.

Bekijk ook

De beste iPhone-hoesjes en cases

Wat zijn de beste iPhone-hoesjes? Welke beschermhoezen en cases gebruiken we op de redactie van iCulture? Welke zijn aanraders en waarom? Je vindt het in dit overzicht van de beste iPhone-hoesjes.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 december 2015 om 16:00
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.