Met Spotify Your Summer Rewind luister je naar jouw favoriete zomerhits

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat je op de radio weer volop zomerhits hoort. Dankzij Spotify's Your Summer Rewind beluister je nu ook jouw favoriete zomerhits van de afgelopen jaren in een persoonlijke afspeellijst.

Spotify Summer Rewind: persoonlijke zomerse afspeellijst

Voor speciale gelegenheden introduceert Spotify persoonlijke afspeellijsten. Zo kun je elk jaar in december zien naar welke nummers jij het afgelopen jaar het meest geluisterd hebt. Voor de zomer stelt Spotify dankzij Your Summer Rewind een afspeellijst voor je samen met daarin de zomerhits die je de afgelopen jaren het meest geluisterd hebt. Door in te loggen met je Spotify-account, krijg je een persoonlijke afspeellijst met daarin jouw favoriete zomerhits.

Je vindt de speciale afspeellijst door met je Spotify-gegevens in te loggen op de speciale website. Zodra je daar ingelogd bent, krijg je de voor jou samengestelde muziek in beeld, die je vervolgens kan beluisteren via de Spotify-app. Spotify kijkt dus naar alle typische zomerhits die je de afgelopen jaren via de muziekdienst beluisterd hebt. Je vindt de functie momenteel nog niet direct in de Spotify, dus voor nu moet je het nog even via spotify.com/rewind doen. Dat kan zowel op de desktop als op je iPhone of iPad.

Spotify Your Summer Rewind 2018.

Mocht je Spotify niet genoeg gebruikt hebben, dan kan er helaas geen persoonlijke afspeellijst samengesteld worden. Als troostprijs heeft Spotify dan voor jou de speciale Summer Throwbacks-afspeellijst. Daarin vind je dertig nummers van onder andere Flo Rida, Calvin Harris en soortgelijke typische zomerhits. Mocht je binnenkort dus plannen hebben voor een wild zomerfeestje, dan kan Spotify voor jou de muziek verzorgen. Ben je Apple Music-gebruiker, dan kun je nu in ieder geval terecht bij de algemene Songs of the summer-afspeellijst, die (ook) in totaal uit vijftig nummers bestaat.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juni 2018 om 10:28
Onderwerp
Categorie
Diensten

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.