SnoreLab snurkmeter iPhone analyse grafiek

Snurkmeter SnoreLab synchroniseert met Apple’s Health-app

Je snurkdata uitwisselen met Apple's Gezondheid-app, dat is mogelijk vanaf SnoreLab 3.0 voor iPhone en iPad. De app kreeg ook een nieuw design.

SnoreLab snurkmeter iPhone analyse grafiekEr zijn slechtere manieren om je tweede verjaardag te vieren dan met een grote update van je app. SnoreLab kreeg een totaal nieuw design voor de iPhone en iPad, dat er strakker en platter uitziet dan voorheen. De applicatie die je snurkgedrag analyseert synchroniseert nu ook met Apple’s Gezondheid-app.

SnoreLab voor iOS vormt zo nog meer een aanvulling op je slaapgegevens die je bijvoorbeeld kan bijhouden in bijvoorbeeld Sleep Cycle. Met die app kan je over een periode meten hoe lang en hoe diep je slaapt. SnoreLab toont een heel ander gegeven: het aantal keer dat je ’s nachts snurkt. De app leert dat gegeven door jezelf op te nemen ’s nachts. Door je slaaphoeveelheid van Sleep Cycle en je snurkgedrag vanuit SnoreLab onder elkaar te zetten in Apple’s Gezondheid-app, kan je wellicht verbanden trekken tussen de twee meters.

SnoreLab snurken meten met iPhone-app SnoreLab snurken meten statistieken iPhone

In SnoreLab zelf kan je al langer vergelijken hoe goed de verschillende hulpmiddelen tegen snurken werken voor je. Met ingang van de laatste update kan de app ook je gewicht bijhouden. SnoreLab, dat meer dan 100.000 gebruikers wereldwijd telt, kondigt in de update-omschrijving aan te werken aan nog meer ‘spannende updates’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2014, 13:55
Categorie Apps
Onderwerpen gezondheid, health, snurken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.