prototype-ipad-mini-2-ebay

Prototype van iPad mini 2 kost 5.000 dollar op eBay

Op eBay is een prototype van de iPad mini 2 verschenen. Voor 5000 euro haal je dit prototype in huis - leuk voor je collectie Apple-producten!

Heb je nog 5.000 dollar in een oude sok liggen en zoek je nog een prototype om aan je Apple-verzameling toe te voegen? Dan is er op eBay momenteel een slag te slaan. Een prototype van de iPad mini 2 is daar verkrijgbaar voor een prijs van vijfduizend dollar. Bewijs dat het om een echt prototype gaat, heeft de verkoper niet. Maar hij wijst op het ontbreken van een serienummer en FCC-aanduidingen en de aanwezigheid van de SwitchBoard-software.

prototype-ipad-mini-2-ebay

Het gaat om een iPad mini 2 met 3G/4G, voorzien van een 64-bit A7/M7 processor. Er draait een versie op van Apple’s SwitchBoard-software om hardwarefuncties te testen. Hoe de verkoper de iPad in bezit heeft gekregen, blijft onduidelijk. Normaal stelt Apple alles in het werk om te voorkomen dat dit soort onofficiële producten uitlekken. Vorige maand was er nog een iPhone 6-prototype dat voor meer dan vijftienduizend dollar van eigenaar wisselde. Maar inmiddels staat het prototype alweer op eBay, voor een lagere prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2014, 14:34
Categorie iDevices
Onderwerp prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.