5G-netwerken

Reacties voor: Hoe staat het ervoor met snellere 5G op de iPhone? Dit is de huidige status in Nederland

Toen de eerste iPhone met 5G werd aangekondigd, was er lichte teleurstelling: het werkte in Nederland alleen op de 700MHz-band, omdat de snellere 3,5GHz-band nog niet beschikbaar was. Hoe staat het ervoor en hoelang moeten we nog wachten op een iPhone met écht snelle 5G?
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. “Het werd wel s tijd” vond ik in deze een domme opmerking, a het is niet echt belangrijk vooral als je kijkt wat er allemaal in de wereld speelt en B het had een duidelijke reden veiligheid van de scheepvaart zou in t geding komen lijkt mij aanmerkelijk belangrijker

    Reageer op Leo

    • Ik vind wel dat het tijd is. Want providers adverteren al jaren over ‘wij hebben snelle 5G’ terwijl ze dat eigenlijk niet hebben. En toch betalen mensen wel in de meeste gevallen extra voor een optie met 5G.

      Reageer op Yavu

      • Origineel geplaatst door Yavu

        Ik vind wel dat het tijd is. Want providers adverteren al jaren over ‘wij hebben snelle 5G’ terwijl ze dat eigenlijk niet hebben. En toch betalen mensen wel in de meeste gevallen extra voor een optie met 5G.

        Ben het ook eens met je stelling. We betalen duidelijk extra voor 5G terwijl het eigenlijk maar 4,5G is. Odido netwerk is snel, maar als je dit vergelijkt met echt 5G lopen we duidelijk achter.

        Laat maar komen die echte 5G. Ben wel benieuwd!

        Reageer op Dani

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.