Siri en The Rock gaan op pad.

The Rock en Siri maken ruimtereis en koken in nieuwe filmpjes

Acteur Dwayne 'The Rock' Johnson gebruikt Siri in zijn drukke leventje en in drie nieuwe filmpjes is te zien waar hij Siri allemaal gebruikt. Ook kun je zelf aan Siri vragen waar de assistent en The Rock mee bezig zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Siri en The Rock gaan op pad.
Vorige week bracht Apple een korte film uit waarin te zien is hoe acteur Dwayne ‘The Rock’ Johnson Siri gebruikt in zijn drukke bestaan. In drie korte nieuwe video’s licht Apple nog enkele van deze activiteiten uit. Je kunt ook zelf aan Siri vragen waar The Rock nu weer mee bezig is, waarna er een geinig antwoord gegeven wordt.

The Rock x Siri in drie nieuwe video’s

Met de nieuwe reclamecampagne benadrukt Apple de werking van Siri en hoe de assistent je de dag door kan helpen. Hoewel je vast niet zo’n spannend leven hebt als Dwayne Johnson, kun je Siri bijvoorbeeld gebruiken om een selfie te maken, maar ook om een timer in te stellen als je aan het koken bent. Dat is ook precies waar Dwayne Johnson Siri voor gebruikt in de eerste twee video’s. In de derde video helpt Siri The Rock om overheersend te domineren, al kun je Siri natuurlijk ook gebruiken om je te helpen herinneren het vuilnis buiten te zetten.Als je benieuwd bent welke snode plannen Siri en The Rock nog meer hebben, kun je dat ook zelf aan Siri vragen. Om dit te doen moet je Siri eerst op Engels instellen via Instellingen > Siri > Engels (Verenigde Staten). Als je daarna aan Siri vraagt ‘What are you and The Rock up to?’, krijg je elke keer een geinig antwoord met daaronder een link naar de volledige langere video van The Rock x Siri. Kost dat je teveel moeite, dan kun je ook op de link hieronder klikken om naar de video te pakken.

Siri x The Rock vragen.

Update 4 augustus: Nog meer filmpjes

Voor als je er geen genoeg van kunt krijgen: Apple heeft nog twee filmpjes met The Rock uitgebracht:


Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 04 augustus: Twee nieuwe filmpjes toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2017, 20:54
Categorie Diensten
Onderwerpen reclame, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.