Apple Siri film met Dwayne The Rock Johnson

Bekijk dit Siri-filmpje met Dwayne ‘The Rock’ Johnson [video]

Apple heeft Dwayne 'The Rock' Johnson gestrikt voor een mini-film over Siri. The Rock komt moeiteloos de dag door, dankzij de hulp van assistent Siri.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Siri film met Dwayne The Rock Johnson

Apple heeft Dwayne ‘The Rock’ Johnson weten te strikken voor een vrolijke mini-speelfilm over Siri. De filmposter doet vermoeden dat het om een complete speelfilm gaat, maar in nog geen vier minuten ben je klaar.

The ROCKxSIRI Dominate the Day

In deze korte Siri-film zien we Dwayne ‘The Rock’ Johnson in actie met auto’s en vliegtuigen. De titel ‘The ROCKxSIRI Dominate the Day’ maakt al duidelijk waar het om draait: The Rock komt de dag moeiteloos door, dankzij de hulp van Siri.

Pas op, door het bekijken van deze video kan Siri geactiveerd worden.

Hij scheurt met een auto over de landingsbaan van een vliegveld, hangt als een Michelangelo aan het plafond van een kerk en vecht met aliens. Maar hij heeft ook een minder stoere kant: hij zorgt voor zijn bonsai-boompje en maakt een sterrenmenu met chef Ludo Lefebre. Er zit flink veel actie in, allemaal om je te laten zien hoe makkelijk het is om met Siri de dag door te komen. De assistent houdt je op de hoogte van afspraken, geeft informatie over het weer en reisafstanden, houdt een takenlijst aan en helpt je tijdens het koken. Alles gaat moeiteloos dankzij Siri.

Apple Siri film met Dwayne The Rock Johnson

Meer Siri-reclamefilmpjes op komst?

The Rock noemt het de ‘biggest, coolest, craziest, dopest, most over the top, funnest’ film die hij ooit heeft gemaakt. Met de beste tegenspeler die je je kunt wensen: Siri. Apple gaat dit najaar de HomePod op de markt brengen, waarin Siri ook een prominente rol speelt. Waarschijnlijk kunnen we de komende tijd meer Siri-reclamespotjes verwachten met dezelfde boodschap: dankzij Siri kom je zonder kleerscheuren de dag door! De samenwerking met Dwayne Johnson zal waarschijnlijk wel de duurste en meest indrukwekkende reclamespot uit het rijtje zijn. Kosten noch moeite zijn gespaard om te zorgen dat het er allemaal spectaculair uitziet. Snel kijken dus!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2017, 14:32
Categorie Diensten
Onderwerpen reclame, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.