Setapp Remote Work Collections

Setapp heeft een nieuwe collectie met thuiswerk-apps

Ben je thuiswerker en kun je vaak niet de juiste software vinden? Setapp heeft een collectie 'work from home' samengesteld in samenwerking met Yac.

Setapp helpt met thuiswerken

Setapp biedt een collectie software voor een maandelijks bedrag. Omdat er inmiddels meer dan 200 apps in staan is het lastig om de juiste oplossing te vinden. Vandaar dat er collecties zijn gemaakt met als nieuwkomer nu de ‘Yak Remote Work Pack’. Dit bestaat uit de apps Newton, Bartender, Meeter, Paste, Filepane, Be Focused, ToothFairy, BetterZip, Gifox, Yoink, Ohtipi, Serenity, Backtrack, Sip en Yac. De vier laatstgenoemde zijn helemaal nieuw in Setapp.


Het team van Yac gebruikte Setapp om productief te blijven tijdens de lockdown, terwijl iedereen op afstand werkte. Met apps van Yac en de al bestaande apps van Setapp is nu deze collectie samengesteld zodat je in één keer klaar bent voor de meest voor de hand liggende kantoortaken.

Setapp Remote Work Collections

De collecties in Setapp zijn kant en klare verzamelingen met apps rondom een bepaalde taak of rondom een bepaald probleem. Denk daarbij om je werk beter organiseren of veilig internetten. Er zijn nu 16 Setapp Collections, die allemaal deel uitmaken van het standaard abonnement van een tientje per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2021, 18:10
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen kantoor, werk
Devices Mac, MacBook
Software macOS
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.