Activity app

Zo ziet de Activity-app in iOS 8.2 er uit

Apple's Activity-app zit in iOS 8.2, maar staat pas op iPhones zodra de Apple Watch te koop is. Maar geen nood: er zijn nu al vroege screenshots opgedoken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Activity appApple’s nieuwe Activity-app (Fitness-app) zit in iOS 8.2, maar is op het moment op nog geen iPhone te bekennen. De applicatie verschijnt pas als je een Apple Watch met de iPhone verbindt en het horloge wordt pas vanaf 24 april verkocht. Toch kunnen we nu alvast een voorproefje bieden van hoe de applicatie er uit gaat zien: ontwikkelaar Hamza Sood heeft met behulp van wat trucs de app alvast op zijn iPhone tevoorschijn gehaald en screenshots gemaakt.

Dit zijn niet de eerste beelden die Apple van de Activity-app publiceert: tijdens de keynote kwam er een screenshot voorbij, die ook te vinden is op de Apple Watch-pagina op de website van Apple. De beelden van Sood laten delen van de app zien die ons nog niet getoond waren. En daarmee zien we straks hoe we onze bewegingsdata op de Apple Watch vanaf 24 april kunnen bijhouden.

Activity App logActivity app achievements
Activity App excerciseActivity App maand overzicht

Omdat de app enkel verschijnt zodra je een Apple Watch koppelt, is het niet mogelijk om bijvoorbeeld met de M7- en M8-chips van de iPhone 5s en iPhone 6 je bezigheden bij te houden met Activity. Dat is wel mogelijk in andere iPhone-apps, waaronder Jawbone’s Up en het Nederlandse Human.

De Apple Watch wordt vanaf 24 april verkocht in een aantal landen, waaronder de VS, Duitsland en Frankrijk. We hebben eerder de prijzen van de Apple Watch op een rij gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2015, 17:41
Categorie iOS
Onderwerpen activity, apple watch, ios 8.2

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.