Rainbow Weather Widget

Rainbow Weather Widget: kleurrijke weersverwachting in Berichtencentrum

Rainbow Weather Widget toont op kleurrijke manier de weersverwachting in je Berichtencentrum, met behulp van een widget.

Rainbow WidgetZie je graag in één oogopslag wat de weersverwachting voor de komende dagen wordt? Dan heb je behoorlijk wat keuzemogelijkheden: Check the Weather en Forecast+ zijn de twee bekendste apps die een widget aanbieden, maar zo kleurrijk en overzichtelijk als Rainbow Weather Widget zijn ze niet.

Rainbow Weather Widget is puur en alleen een widget. Open je de bijbehorende app, dan kun je alleen tussen graden Celsius en Fahrenheit schakelen. De app gebruikt altijd je huidige GPS-locatie voor de zevendaagse weersverwachting. Wil je een vaste locatie instellen, dan ben je bij deze widget aan het verkeerde adres. Vind je dit geen bezwaar, dan heb je met Rainbow Weather Widget niet alleen een handige maar ook vooral een mooie widget in je bezit. De weersverwachting wordt als een gekleurd staafdiagram getoond, waarbij de kleur van het balkje aangeeft wat de verwachte maximumtemperatuur van die dag wordt. Blauwer is kouder, roder is warmer. Onder de balkjes vind je kleine iconen voor de weercondities, zoals een zonnetje, wolkje of regendruppels.

Qua informatie is Rainbow Weather Widget niet zo uitgebreid als zijn concurrenten. Zo geeft Forecast+ ook de minimumtemperatuur en kans op regen weer en Check the Weather kan juist een dag in verschillende tijdstippen opbreken. Ben je vooral benieuwd of je het droog houdt, dan kun je natuurlijk beter Buienalarm of Buienradar installeren. Zoek je echter een widget waarin je duidelijk ziet of het de komende dagen warmer of kouder wordt, dan is Rainbow Weather Widget een prima keuze.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2015, 13:01
Categorie Apps
Onderwerpen weer, widget

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.