iPhone 7 concept in verschillende kleuren.

Nieuwe tekeningen iPhone 7 (Plus) met Smart Connector en twee camera’s

Nieuwe schematische tekeningen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus laten zien dat de afmetingen van het toestel nagenoeg gelijk zijn aan die van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Ook zien we een Smart Connector-aansluiting en dubbele camera's.

iPhone 7 concept in verschillende kleuren.
Het is weer zover, er zijn weer nieuwe schematische tekeningen opgedoken van de vermoedelijke iPhone 7. Deze keer zien we zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus met bijbehorende afmetingen en enkele specificaties. Zo heeft de iPhone 7 Plus volgens de tekeningen een Smart Connector en dubbele camera, wat overeenkomt met eerdere geruchten.

Schematische tekeningen

De schematische tekeningen van de iPhone 7 brengen deze keer geen hele nieuwe spannende onthullingen, maar bevestigen wel eerdere geruchten. Zo lijkt het nu bijna zeker dat de iPhone 7 Plus uitgerust gaat worden met een dubbele cameralens. Hoewel er geen twee duidelijke lenzen te zien zijn, is de plek voor de camera ovaal, waar prima twee lenzen naast elkaar in passen. Bovendien heeft de iPhone 7 Plus volgens deze tekeningen een Smart Connector-aansluiting op de achterkant van het toestel, op dezelfde plek als eerdere geruchten. Deze zou gebruikt worden voor draadloos opladen, wat nu bijvoorbeeld al kan met de Logi BASE voor de iPad Pro.

Schematische tekening van iPhone 7 Plus met afmetingen.

Op de tekeningen is bovendien te zien dat de camera wederom weer uit lijkt te gaan steken, zoals ook het geval is bij de iPhone 6 en iPhone 6s. Kloppend bij eerdere geruchten is de 3,5 millimeter-aansluiting verdwenen. In deze tekeningen is daardoor plek voor een tweede speaker, maar het blijft nog afwachten of dit er uiteindelijk ook in komt in de nieuwe iPhone 7. Gek genoeg is de tweede speaker afwezig in de iPhone 7 Plus. Ander detail is dat op de tekeningen van de iPhone 7 Plus de schermranden ontbreken en ook de FaceTime-camera afwezig is. Dit lijkt echter eerder een fout te zijn dan een ontbrekende functie.

Schematische tekening van iPhone 7 met afmetingen.

Verder hebben de toestellen nagenoeg dezelfde afmetingen als de iPhone 6s, wat ook klopt bij eerdere berichten. Het lijkt er dus sterk op dat de volgende iPhone weinig zal verschillen qua uiterlijke kenmerken, terwijl er wel enkele functies bij komen zoals de dubbele camera’s en de Smart Connector-aansluiting. Wil je deze functies gebruiken, dan lijkt het er echter wel op dat je voor de grotere iPhone 7 Plus moet gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2016, 17:27
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.