iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting

Gedetailleerde tekeningen laten zien hoe iPhone 7 eruit kan zien

Uit nieuw verschenen tekeningen krijgen we een gedetailleerd beeld van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Ze wijzen erop dat de camera nog steeds uitsteekt en dat er maar één speaker aanwezig is.

Uit een serie tekeningen is beter dan ooit af te leiden hoe de iPhone 7 en iPhone 7 Plus er vermoedelijk uit gaan zien. De tekeningen werden verspreid via @OnLeaks en bevestigen dat beide modellen geen normale headset-aansluiting meer zullen hebben. Daardoor ben je aangewezen op oordopjes die via de Lighting-poort of draadloos worden aangesloten.

Tekeningen van toeleverancier

De tekeningen zouden afkomstige zijn van Apple’s toeleverancier Catcher Technology. Ze lijken te bevestigen dat de Plus-versie van de iPhone 7 is voorzien van een dubbele cameralens. Bij de standaard iPhone 7 is een enkele camera aan de achterzijde aanwezig. Daarnaast hebben beide modellen natuurlijk frontcamera’s. Bij beide modellen steken de cameralenzen uit. Er zit alleen geen metalen ring rondom de lens, zoals bij de iPhone 6s het geval was.

iPhone 7 tekening (schema)

Smart Connector alleen op iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus, die wellicht ook iPhone 7 Pro gaat heten, is volgens de tekeningen voorzien van een Smart Connector aan de achterkant. Met deze poort kun je accessoires aansluiten en opladen. De gewone iPhone 7 heeft niet zo’n Smart Connector-aansluiting. Het wekt de indruk dat er voor de iPhone 7 Plus speciale accessoires komen.

Nog een andere observatie op basis van de tekeningen, is dat er maar één speaker aanwezig is. Dat zou betekenen dat er niet is gekozen voor krachtiger speakers, zoals we hebben gezien bij de iPad Pro. Daarin heeft Apple overigens vier speakers verwerkt, terwijl de iPhones twee stuks zouden krijgen. Maar het lijkt er niet van te komen.

iPhone 7 Pro

De afmetingen van de toestellen blijven hetzelfde, zoals we al eerder schreven. De antennelijnen aan de boven- en onderkant van het toestel zijn op de afbeelding niet zichtbaar, maar ze zullen uiteindelijk wel aanwezig zijn.

In september weten we meer, als Apple traditiegetrouw de nieuwe iPhones aankondigt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2016, 17:31
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.