Reacties voor: RTL XL-app ondersteunt nu Chromecast gratis voor alle gebruikers

De RTL XL-app maakt ondersteuning voor Google's Chromecast nu ook beschikbaar als je geen RTL XL Premium-lid bent. Daarnaast is de zoekfunctie verder uitgebreid en onthoudt de app waar je gebleven bent.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Het werd eens tijd dat er iets echt gratis ging worden bij rtl

  2. Die RTLXL app is nog steeds niet goed bruikbaar. De app loopt vaak vast en start weer bij het begin als de 5 commercials afgelopen zijn. Meestal loopt hij bij de eerste al vast. Het gevolg is dat je weer verder moet skippen naar het punt waar je was, maar dan moet je nog eens 5 commercials bekijken.

    Streamen naar de Apple TV 4 is dus daarom ook ellende. Als ik vandaag het einde van een programma wil bekijken dat ik gisteren op de app niet kon afkijken moet ik in totaal 11 commercials op de TV bekijken.

  3. Gewoon een waardeloze app , met al die reclames .

  4. Het is idd een vreselijke app. Een overdaad aan reclame maakt het erg irritant om naar te kijken. Ik zeg YouTube-dl dan kan je het iig binnenhalen.

  5. Vreemd genoeg zie ik nergens het Chromecast icoon in deze nieuwe versie (ingelogd maar geen premium account). Chromecast 2 werkt gewoon vanuit andere apps.

  6. Origineel geplaatst door Edwin
    Vreemd genoeg zie ik nergens het Chromecast icoon in deze nieuwe versie (ingelogd maar geen premium account). Chromecast 2 werkt gewoon vanuit andere apps.

    Heb ik ook

  7. @Edwin: Bij mij werkt het ook nog niet. Helaas.

  8. Geen Chromecast idd. Erg knullig, eerst ff uittesten zou handig zijn van RTL.

  9. Even kanttekening: ” maar deze functie was tot voorheen alleen beschikbaar voor RTL XL Premium leden”

    Voorheen was Chromecast ondersteuning gratis, toen opeens betaald, met het nieuwe redesign.

    Maar deze app RTLXL verdient gewoon niet meer dan 1 ster, app werkt gewoon niet lekker, reclames krijg je onnodig veel, als je alleen nog maar iets aan het zoeken bent en nog amper 1 minuut hebt gekeken.

  10. De slechtste app in de app store is wel serieus RTL XL hahaha echt ik gooi me telefoon soms bijna tegen de muur , loopt vast in reclames, teveel reclame noem het maar op echt zo zo zo zo zo slecht 😂😂😂😂😂😂😂

  11. Een onwijs slechte app met zoooooo verschrikkelijk veel reclames. Ik ben zelfs afgehaakt om programma’s terug te bekijken.als ik ergens een hekel aan heb dan is het gedwongen reclame.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.