RTL-XL-icon

RTL XL ondersteunt nu livestreams, Apple Watch en meer

De RTL XL-app is aangepast en heeft nu ook een Apple Watch-app om op de hoogte te blijven van je favoriete programma's. Ook is het nu mogelijk om livestreams van sportwedstrijden in de app te bekijken.

RTL heeft haar app om programma’s terug en vooruit te kijken verder uitgebreid. Bijna twee maanden geleden werd de app helemaal in het nieuw gestoken en vandaag zijn er weer enkele nieuwe functies bijgekomen. Zo is er nu ook een app voor de Apple Watch en kun je livestreams via de app volgen.

Apple Watch voor je favoriete programma’s
Dat RTL XL nu ook een app voor de Apple Watch heeft, wil niet zeggen dat je ook programma’s op je pols terug kunt kijken. Met de Apple Watch-app blijf je op de hoogte van je favoriete programma’s. Door in te loggen in de iPhone-app, zie je op je Apple Watch een overzicht van je favoriete programma’s en wanneer de eerstvolgende aflevering wordt uitgezonden.

RTL XL op je Apple Watch.   RTL XL op je Apple Watch.

In onze test werden er echter maar twee programma’s getoond, terwijl we veel meer programma’s als favoriet gemarkeerd hadden. De Apple Watch-app heeft een complicatie, zodat je op je wijzerplaat kan zien hoe laat je favoriete programma begint.

RTL XL terugkijken van programma's.Nieuw in de iOS-app is dat je livestreams kan volgen van allerlei sportevenementen. RTL had al een lange tijd livestreams van onder andere darts-toernooien en UEFA League-wedstrijden via de website, maar deze zijn nu ook beschikbaar in de iOS-app.

Bovendien onthoudt de app waar je was gebleven met kijken als je de app afgesloten hebt, waardoor je direct terug kan springen naar het juiste moment. Tot slot zijn enkele vastlopers na reclames verholpen en kun je in het gemist-deel van de app tot zeven dagen terug kijken. Voorheen was dit alleen mogelijk bij de programma-pagina’s, waardoor dit dankzij deze update in de gehele app werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2015, 12:30
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, rtl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.