snapchat-app

Sneller Snapchat-vrienden toevoegen via persoonlijke link

Vrienden toevoegen in Snapchat is eenvoudiger geworden. Door een persoonlijke link aan te maken en te delen met je vrienden, voegen ze jou snel toe aan hun vriendenlijst.

Snapchat-videoMaak je gebruik van Snapchat, dan kun je nu op een veel eenvoudigere manier jouw account met andere mensen delen. Met de nieuwste versie van Snapchat is het mogelijk om in een paar tikken een persoonlijke link te delen, waarna andere gebruikers jou eenvoudig kunnen toevoegen aan hun vriendenlijst.

Snapchat vrienden toevoegen via persoonlijke link

Via het instellingen-menu van Snapchat kun je een eigen persoonlijke link aanmaken, waarna je deze automatisch door kunt sturen naar je vrienden. De link is ook handig om op andere locaties te plaatsen, zoals je Twitter- of Facebook-account.

Maak een persoonlijke link aan en voeg sneller vrienden toe in Snapchat.Volg onderstaande stappen om je eigen Snapchat-link aan te maken en te delen:

  1. Open Snapchat
  2. Tik in de cameraviewer op het gele spookje bovenaan.
  3. Tik vervolgens op Vrienden Toevoegen.
  4. Tot slot selecteer je Gebruikersnaam Delen.

Vervolgens verschijnt het welbekende Deel-menu, waardoor je de persoonlijke link de wereld in kunt sturen. Als mensen de link openen op een iPhone of andere smartphone met de Snapchat-app, is het alleen nodig om op bevestigen te tikken. Dit maakt het delen van je account een stuk eenvoudiger dan het plaatsen van de bekende Snapcode.

Via thenextweb.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2016, 17:01
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.