Raise Emoji verandert je Apple Watch in een emoji-Tamagotchi

Je Apple Watch verandert in een Tamagotchi met Raise Emoji, een app die je een emoji laat opvoeden door met hem te spelen en tijdig eten te geven.

Raise-Emoji

De emoji die jij dag in, dag uit via chat-apps naar je vrienden stuurt, zijn ook wel eens toe aan ontspanning. Hoog tijd dus dat jij na al die tijd eens wat terug doet voor deze gele gezichtjes, door er eentje onder je hoede te nemen. In Raise Emoji voed je een emoji op in de stijl van een Tamagotchi via je iPhone of Apple Watch.


Hoewel Raise Emoji ook speelbaar is op de iPhone, is het spelletje duidelijk bedoeld voor de Apple Watch. De iPhone-variant is namelijk erg kaal, en ook een stuk minder uitgebreid als een soortgelijke app als Hatch.

Kleine spruit
Op je Apple Watch is Raise Emoji echter een leuke app om wat tijd mee te doden. Het opvoeden van je emoji begint door op een eitje te tikken, waarna er een klein geel gezichtje uitrolt. Met zijn nuljarige leeftijd kun je hem/haar alleen de fles geven en wat simpele spelletjes mee doen, maar zodra de kleine spruit opgroeit komen er meer opties beschikbaar.

Raise-Emoji Raise-Emoji

Het is aan jou om je emoji tevreden te houden en regelmatig eten en drinken te geven om de groene hongermeter in balans te houden. Door een Force Touch uit te voeren op je Apple Watch verschijnen de beschikbare opties, en door op je emoji te tikken kun je zijn aandacht trekken.

Leuk voor tussendoor
De mogelijkheden van Raise Emoji zijn niet erg uitgebreid, maar precies genoeg als je een spelletje zoekt dat je snel tussen de bedrijven door even wilt spelen. Geef het figuurtje bijvoorbeeld snel wat eten als je op de bus staat te wachten. Kijk wel uit dat je hem niet teveel hamburgers voert, of je kijkt binnen de kortste keren tegen een uitgedijde emoji met overgewicht aan.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 oktober 2015 om 12:47
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Emoji

Emoji zijn kleine afbeeldingen die je in een chat of op sociale media kunt gebruiken. Er zijn duizenden emoji: van smileys met allerlei gezichtsuitdrukkingen tot eten, voorwerpen, beroepen en nog veel meer. Er zijn ook emoji in allerlei huidskleuren, haarkleuren en geslachten. Elk jaar komen er weer tientallen nieuwe emoji bij. Speciale varianten zijn de animoji en Apple's eigen Memoji.

Emoji

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.