bicolor app

Apple geeft puzzelspel Bicolor weg in Apple Store-app

Bicolor is een puzzelspel, dat je gratis kunt downloaden via de Apple Store-app.

bicolor appApple geeft in de Back-to-School-periode allerlei apps weg die met het studentenleven te maken hebben. Via de Apple Store-app kon je de afgelopen tijd al Runtastic Pro en de wekkerapp Rise Alarm Clock downloaden. Vanaf vandaag is er alweer een andere app: Bicolor, een puzzelspelletje.

Bij de wekkerapp Rise zagen we nog wel een duidelijke link met studenten (op tijd opstaan voor je examen), maar bij hardlopen en puzzelspelletjes is ons niet helemaal duidelijk waarom ze vooral handig voor studenten zijn. Sla dus vooral je slag, ook als niet-student. Wil je trouwens de Runtastic Pro-app nog downloaden, dan is daarvoor een slimme omweg: blader in de Apple Store-app naar een vestiging in Australië en je kunt de app alsnog downloaden. Je hebt hiervoor geen Australisch iTunes-account nodig.

Let goed op: Bicolor wordt door Apple gratis weggegeven via een promocode. De app is daarom niet zomaar gratis in de App Store te vinden. Probeer je Bicolor via de gebruikelijke kanalen te downloaden, dan betaal je alsnog €0,99. Je moet met een Nederlands account de Apple Store-app starten en de actie opzoeken in de app. Vervolgens staat onderaan het scherm een groene knop waarmee je de app gratis bemachtigt. Het heeft geen zin om de promocode uit de foto hierboven over te typen, want die code is al gebruikt. In een uitgebreide gids hebben we eerder beschreven hoe je stap voor stap de gratis app-actie benut.

bicolor app store app

Bicolor is normaal voor €0,99 in de App Store verkrijgbaar en bestaat uit 240 levels, steeds in kleurcombinaties van twee kleuren. Vandaar de naam Bicolor. Het gaat erom alles in één kleur te krijgen. Zoals vaak bij dit soort spelletjes klinkt dat eenvoudig, maar vergt de uitvoering wel wat hoofdbrekens. Leuk voor bij de bushalte of op de wc.

Let op! Omdat de Apple Store-app niet in de Belgische App Store verkrijgbaar is, kun je de genoemde app daar ook niet gratis downloaden. De promocode die je tijdens het proces krijgt, werkt alleen in de Nederlandse Apple Store. Even een Nederlands account aanmaken dus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2014, 14:02
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, puzzelgame

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.