Rise Alarm Clock: nu Nederlands en wakker worden met podcasts

Wekker-app Rise Alarm Clock voor iPhone en iPad is voortaan Nederlands en werkt beter samen met muziekapps als Spotify en Deezer.

Rise Alarm Clock iPhoneOntwikkelaar Kellen Styler van Rise Alarm Clock lijkt wakker geworden na de recente iOS 7-update van de applicatie. De wekker-app wordt om de haverklap voorzien van updates en ook de nieuwste is noemenswaardig. De applicatie waarin je een wekker simpelweg instelt met een veegbeweging, is voortaan Nederlandstalig en de integratie met muziekapps als Spotify, Deezer en de muziekspeler van de iPhone zelf is beter geworden.


In de muziekapp kan je nu bijvoorbeeld podcasts selecteren voor de afspeellijst die je wilt beluisteren voor het slapen gaan, of stel je een podcast in als wekker. Over de verbeterde integratie met apps als Spotify lees je niks terug in de applicatie. Het lijkt erom te gaan dat de applicatie zijn wekkerfunctie of snoozefunctie beter combineert met het luisteren naar andere muziekapps.

Rise Alarm Clock iPhone wekker zetten Rise Alarm Clock nederlands

De standaard muziekapp op de iPhone blijft voortaan doorspelen als je Rise opent en stopt als het alarm klinkt. De timer voor slaapdeuntjes kan je nu ook uit zetten. Verder zijn er kleine veranderingen in instellingen doorgevoerd in de applicatie. In een vorige update maakte het opbouwende geluid van de wekker al zijn terugkeer, nu vind je er ook de optie de Nederlandse taal weer om te katten naar het Engels.

Tot slot nog een rectificatie: de vorige keer schreven we dat het in Rise niet mogelijk is een wekker nauwkeuriger dan een kwartier te zetten. Je kan wekkers echter op vijf minuten nauwkeurig instellen door onder de tijd te drukken.

Downloaden: Rise Alarm Clock (€1,79, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2014, 10:15
Categorie Diensten
Onderwerp klok

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.