AirPods 2 doosje bovenkant

Praat mee: Apple’s nieuwe producten voor het voorjaar 2019

Apple heeft nu ook de nieuwe AirPods 2 aangekondigd, naast de nieuwe iPads en een nieuwe iMac voor het voorjaar van 2019. Wat vind jij van de aankondigingen? Naar welke nieuwe producten kijk jij het meest uit?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Praat mee over Apple’s voorjaar line-up 2019

Dit zijn de nieuwe producten die Apple deze week met een persbericht heeft aangekondigd. Over welke ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in dit artikel.


Apple organiseert op 25 maart weliswaar een media-event, maar daarin zal volgens de geruchten alleen gesproken worden over nieuwe diensten zoals de Apple Shows tv-dienst en een nieuwe abonneedienst voor tijdschriftartikelen met de naam Apple News Magazines. Om te zorgen dat alle aandacht op deze nieuwe diensten kan worden gericht heeft Apple ervoor gekozen om de hardware voor het voorjaar 2019 alvast in een persbericht aan te kondigen.

Apple heeft op maandag namelijk de iPad mini 2019 en de iPad Air 2019 aangekondigd en vervolgens op dinsdag de iMac 2019, die een specs-update heeft gekregen.

Op woensdag kwamen daar nog de AirPods 2 en de nieuwe draadloze oplaadcase bij. Naast de nieuwe oplaadcase zit er ook een nieuwe H1-chip in, die zorgt voor een extra uur spreektijd. Bovendien is er nu Hé Siri mogelijk, waardoor je de assistent kan aanspreken zonder op de AirPods te hoeven tikken. Ook het wisselen tussen apparaten gaat met de nieuwe H1-chip een stuk sneller.

Wil je nu al meteen de AirPods kopen? Dit zijn de prijzen:

In de reacties onder dit artikel kun je met andere lezers meepraten over alle nieuwe aankondigingen.

Apple heeft daarnaast ook nog nieuwe voorjaarskleuren 2019 voor Apple Watch-bandjes aangekondigd. Bekijk het volledige overzicht in ons artikel.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 20 maart: Informatie over de AirPods 2 toegevoegd.
  • 2019 - 19 maart: Informatie over nieuwe iMac toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2019, 12:56
Categorie Apple
Onderwerp praat mee

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.