Praat mee: Apple’s nieuwe producten voor het voorjaar 2019

Apple heeft nu ook de nieuwe AirPods 2 aangekondigd, naast de nieuwe iPads en een nieuwe iMac voor het voorjaar van 2019. Wat vind jij van de aankondigingen? Naar welke nieuwe producten kijk jij het meest uit?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Praat mee over Apple’s voorjaar line-up 2019

Dit zijn de nieuwe producten die Apple deze week met een persbericht heeft aangekondigd. Over welke ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in dit artikel.


Apple organiseert op 25 maart weliswaar een media-event, maar daarin zal volgens de geruchten alleen gesproken worden over nieuwe diensten zoals de Apple Shows tv-dienst en een nieuwe abonneedienst voor tijdschriftartikelen met de naam Apple News Magazines. Om te zorgen dat alle aandacht op deze nieuwe diensten kan worden gericht heeft Apple ervoor gekozen om de hardware voor het voorjaar 2019 alvast in een persbericht aan te kondigen.

Apple heeft op maandag namelijk de iPad mini 2019 en de iPad Air 2019 aangekondigd en vervolgens op dinsdag de iMac 2019, die een specs-update heeft gekregen.

Op woensdag kwamen daar nog de AirPods 2 en de nieuwe draadloze oplaadcase bij. Naast de nieuwe oplaadcase zit er ook een nieuwe H1-chip in, die zorgt voor een extra uur spreektijd. Bovendien is er nu Hé Siri mogelijk, waardoor je de assistent kan aanspreken zonder op de AirPods te hoeven tikken. Ook het wisselen tussen apparaten gaat met de nieuwe H1-chip een stuk sneller.

Wil je nu al meteen de AirPods kopen? Dit zijn de prijzen:

In de reacties onder dit artikel kun je met andere lezers meepraten over alle nieuwe aankondigingen.

Apple heeft daarnaast ook nog nieuwe voorjaarskleuren 2019 voor Apple Watch-bandjes aangekondigd. Bekijk het volledige overzicht in ons artikel.

Bekijk ook

iPad mini 5 (2019): Apple's kleine iPad is terug

De iPad mini 5 is Apple's compacte tablet uit 2019. De iPad mini 2019 heeft vernieuwde specs aan de binnenkant. Welke nieuwe functies zitten erin? Je leest hier alles wat je wil weten over de iPad mini 2019.
Bekijk ook

iPad Air 2019: alles wat je wil weten over deze middenklasse iPad

De iPad Air 2019 was Apple's nieuwste middenklasse iPad in 2019, met een scherm van 10,5 inch. Deze biedt high-end functies en performance voor een betaalbare prijs. Dit moet je weten over de functies, mogelijkheden en meer van de iPad Air 2019.
Bekijk ook

24-inch iMac met M3: dit is er vernieuwd in 2023

Apple heeft de 24-inch iMac vernieuwd! De iconische desktopcomputer heeft nu een M3-chip en is ook op wat andere punten aangepast. Ontdek wat er nieuw is bij de 24-inch iMac 2023!
Bekijk ook

airpods

AirPods
Bekijk ook

Voorjaarskleuren 2019: de Apple Watch-bandjes zijn klaar voor de lente

Apple heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes uitgebracht in voorjaarskleuren 2019. Je kunt kiezen uit frisse nieuwe kleuren waarmee je meteen in een zonnige stemming komt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 20 maart: Informatie over de AirPods 2 toegevoegd.
  • 2019 - 19 maart: Informatie over nieuwe iMac toegevoegd.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 maart 2019 om 12:56
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 114 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.