Voorjaarskleuren 2019: de Apple Watch-bandjes zijn klaar voor de lente

Fris het voorjaar in
Apple heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes uitgebracht in voorjaarskleuren 2019. Je kunt kiezen uit frisse nieuwe kleuren waarmee je meteen in een zonnige stemming komt.

Apple Watch-bandjes in voorjaarskleuren 2019

Op de dag dat officieel de lente begint kondigt Apple nieuwe Apple Watch-bandjes in voorjaarskleuren aan. Bij de meeste modellen kun je nu kiezen uit mint (lichtgroen) en papaja (lichtoranje). Ook heeft Apple voor de liefhebbers van blauw ook weer nieuwe tinten toegevoegd, zoals hemelsblauw (lichtblauw) en Delfts blauw (middenblauw). Bij de Nike-bandjes valt de nieuwe kleur Hyper Grape (zwart/paars) bij ons in de smaak en heb je liever een wat neutrale tint dan kan dat ook. Dit zijn de voorjaarskleuren 2019!


Geweven sportbandje in lentekleuren 2019
Sport Loop Voorjaar 2019Het geweven sportbandje sluit met klittenband en heeft als voordeel dat het altijd past. Je kunt nu in totaal kiezen uit 13 kleuren, waaronder (PRODUCT)RED in rood. Deze bandjes zijn geschikt voor een pols van 130mm tot en met 220mm omtrek. Hetzelfde type bandje vind je verderop nog een keer in de Nike+ variant, waarbij er reflecterende draden zijn meegeweven.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Papaja
  • Hemelsblauw
  • Mint
  • Lila

Geweven sportbandje: €59

Sportbandje in lentekleuren 2019
Sportbandje voorjaar 2019Dit bandje is gemaakt van fluorelastomeer en is geschikt om mee te zwemmen. Voor Nederlanders is er de nieuwe kleur Delfts blauw, die doet denken aan de blauwe kleur van de tegeltjes. Heb je liever een knalkleur, dan zijn mint of papaja ook verkrijgbaar. In totaal zijn deze bandjes nu verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, waarvan er nu dus drie nieuw zijn. Dit bandje zit al vanaf het begin in het assortiment. De zwarte variant is er ook in een extra grote uitvoering voor XL-polsen.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Mint (lichtgroen)
  • Delfts blauw (blauw)
  • Papaja (lichtoranje)

Sportbandje: €59

Nike+ geweven bandje in lentekleuren 2019
Nike geweven bandjeJe vindt het geweven bandje met klittenbandsluiting ook in een speciale Nike+ uitvoering. Deze bandjes zijn reflecterend, zodat je goed wordt gezien tijdens het hardlopen. Je kunt nu kiezen uit in totaal acht kleuren, geschikt voor de polsmaten 130mm t/m 220mm. Het mooie van deze bandjes is dat ze eindeloos verstelbaar zijn en snel om te doen. Wil je de meest neutrale kleur dan is er gewoon zwart of de nieuwe kleurcombinatie Hyper Grape. Dit is een mix van zwart met spikkels van paarsblauw en groen.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Hyper Grape (zwart/paars)
  • Spruce Fog (beige/legergroen)
  • Teal Tint (lichtgroen)

Nike+ geweven bandje: €59

Nike+ sportbandje in lentekleuren 2019
Nike Sportbandje voorjaar 2019De Nike+ bandjes zijn te herkennen aan het gaatjespatroon bij de modellen met fluorelastomeer. Ook deze zijn geschikt om mee te zwemmen en de gaatjes zorgen voor snellere afvoer van zweet. Er zijn in totaal 9 kleurcombinaties mogelijk, met en zonder groot kleurcontrast. Je kunt kiezen uit de formaten 40mm en 44mm geschikt voor polsen van 130mm tot maximaal 210mm omtrek.

Dit zijn de nieuwe kleuren (59 euro per stuk):

  • Zwart/Hyper Grape (zwart/paars)
  • Spruce Fog/Vintage Lichen (beige/legergroen)
  • Teal Tint/Tropical Twist (lichtgroen)

Nike+ sportbandje: €59

Lederen bandjes in lentekleuren 2019
Voorjaar 2019 lederen bandjeDe lederen bandjes zijn vaak wat minder modegevoelig, omdat je er lang mee gaat doen.
Dit zijn de nieuwe kleuren (159 euro per stuk):

  • Korenbloemblauw
  • Lila
  • Zonsondergang

Lederen bandje met moderne gesp: €159

Leren loop bandje: €159

Bekijk ook

Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren

Welke Apple Watch-horlogebandjes zijn er zoal? Welke materialen en modellen zijn er? Lees alles over de Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren. Een handig overzicht als je niet weet welke je moet kiezen!

Lees ook over de nieuwe lentekleuren 2019 voor de iPhone-cases, die vandaag eveneens zijn aangekondigd.

Bekijk ook

Lentekleuren 2019 voor de iPhone-hoesjes: Delfts blauw, lila en meer

Ook de iPhone-hoesjes zijn nu in lentekleuren verkrijgbaar. Kies uit lila, papaya, Delfts blauw of een van de andere zonnige kleuren.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.