Pokémon Go Hoenn Pokémon uit de derde generatie.

Pokémon Go bevat hints naar toekomstige missies

Pokémon Go krijgt missies in een toekomstige update. Met speciale opdrachten kun je extra items verdienen, zoals nu bij de eerste draai aan een Pokéstop. De missies zijn te vinden in de code van Pokémon Go versie

In een toekomstige update van Pokémon Go zullen missies aanwezig zijn. Na wat graven in de data ontdekten gebruikers een nieuw missie-systeem, waarmee je speciale opdrachten kunt doen in de game. Ook komen er nieuwe spelvarianten. Bezoekers van de subreddit The Silph Road ontdekten een aantal vernieuwingen die nog niet zijn aangekondigd door Niantic. Zo zou je de dagelijks draai- en vangstbonus kunnen aanvullen met meer items.

Twee Pokémon Go-missies Challenge en Story

Het gaat in eerste instantie om twee soorten missies, Challenge en Story. In totaal zijn er tien doelen waaraan je kunt werken en daarnaast zullen er missies zijn die uit meerdere opdrachten bestaan. Momenteel kun je bonusitems verdienen met de eerste draai aan een Pokéstop en de eerste vangst van een Pokémon op een dag. Daar komen nog meer mogelijkheden bij door de missies uit te voeren. Ze zouden te maken hebben met activiteiten zoals het uitbroeden van eieren, wandelen, snoepjes aan Pokémon geven, gymgevechten winnen, raids uitvoeren en een level omhoog gaan.

Pokémon Go Hoenn Pokémon uit de derde generatie.

Het lijkt erop dat je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, voordat je aan een missie kunt beginnen. Je moet bijvoorbeeld beschikken over een bepaalde medaille, een minimum level hebben bereikt of een eerdere missie succesvol hebben volbracht. Het voltooien van zo’n missie levert een bonus op. Bij sommige missies is er actie met bepaalde karakters nodig, zoals Professor Willow, die in de game momenteel nauwelijks in beeld komt. Er zouden meer karakters bij kunnen komen, die emoties zoals ‘blij’ kunnen vertonen.

Meerdere energiebalken per speler
Het is nog niet mogelijk om de missies te spelen. Mogelijk gaat Niantic ze later aankondigen. Verder ontdekten de bezoekers van The Silph Road dat de energiebalk tijdens het vechten wat aanpassingen krijgt en dat er mogelijk zelfs meerdere energiebalken per speler toegevoegd zullen worden. Niantic zou de lengte- en breedtegraad van een speler ook willen vastleggen, al is onduidelijk wat Niantic ermee wil. Mogelijk gaat het om maatregelen om valsspelen tegen te gaan.

Niantic kondigde voor v0.91.1 zelf al deze vernieuwingen aan:

  • Nieuwssectie geeft voorrang aan recent nieuws
  • Shiny Pokémon zijn in één oogopslag te zien met de zoekfunctie
  • Diverse bugfixes en prestatiesverbeteringen.

De gebruikers ontdekten daarnaast nog het volgende:

  • Deoxys en Castform hebben nieuwe knoppen voor hun verschillende varianten
  • De game checkt of je OS-versie nog wel wordt ondersteund

Geen Pokémon Go meer op oudere toestellen
Voor huidige spelers komt er namelijk nog meer nieuws aan: vanaf 28 februari is het alleen nog mogelijk om de game te spelen op toestellen die iOS 11 en nieuwer ondersteunen. Daardoor vallen oudere toestellen zoals de iPhone 5, iPhone 5c, eerste iPad mini en iPad 2 af. Het is nog onduidelijk of je daadwerkelijk iOS 11 geïnstalleerd moet hebben, of dat je toestel alleen geschikt hoeft te zijn voor de update.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2018, 10:32
Bron Bron The Silph Road
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.