icoontje van Pocket Energy

Pocket Energy: plan je burnout de wereld uit

Met de app van ervaringsdeskundige Rene Kuijlenberg kun je zelf je eigen vermoeidheidsklachten in beeld brengen op de iPhone. Hij is de komende twee weken gratis te downloaden.

Heb jij eigenlijk een te druk leven, heb je moeite om balans te vinden of wil je in 2015 die aanhoudende vermoeidheid eindelijk de wereld uit helpen? Dan is er nu een nieuw hulpmiddel voor de iPhone om je daarmee te helpen. Pocket Energy van ontwikkelaar Rene Kuijlenberg is specifiek ontwikkeld voor mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom, burn-outklachten, Ziekte van Lyme en andere medische vermoeidheidsklachten. De app is de komende twee weken gratis te downloaden in de App Store. Daarna kost hij €3,59.

Pocket Energy op de iPhone

Ervaringsdeskundige

De ontwikkelaar maakte de app nadat hij zeven jaar geleden zelf de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom kreeg. ‘Ik had het gevoel dat mensen met dezelfde of vergelijkbare klachten baat konden hebben bij mijn benadering,’ aldus Kuijlenberg. Pocket Energy werkt als een soort persoonlijke coach. Door in de app een dagboek bij te houden waarin staat wat je doet, hoeveel energie het je kost en welke klachten je hebt, krijg je steeds beter inzicht in je eigen klachten. Hierbij hou je zowel al je activiteiten als een planning bij. Zo krijg je hopelijk steeds minder klachten.

Pocket Energy

Veel werk?

‘Als je je grenzen wilt leren kennen, een gezondere balans wilt vinden, genoeg hebt van je klachten en meer energie wilt ervaren, dan kan de app je op weg helpen,’ aldus de ontwikkelaar. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit vooral veel werk lijkt. Maar een dagboek van je eigen klachten maken is ook een advies dat de huisarts je kan geven. Pocket Energy is op dat moment weldegelijk een uitkomst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2015, 20:30
Categorie Apps
Onderwerpen gezondheid, stress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.