Pebble Time gezondheidsfuncties

Pebble Time voegt gezondheidsfuncties toe via update

De Pebble Time heeft gezondheidsfuncties gekregen, met interactieve grafieken voor stappen en slaap. Ook kun je makkelijker berichten verzenden vanaf je horloge.

Pebble heeft vandaag een update voor de Pebble Time uitgebracht, waarmee je je gezondheid in de gaten kunt houden. De officiële app voor iOS kreeg een update en er kwam ook bijbehorende firmware in versie 3.12 beschikbaar. Met de nieuwe functies kun je interactieve grafieken van je stappen en slaapactiviteiten bekijken. Hiervoor is een nieuw tabblad met de naam Health toegevoegd.


Pebble Time gezondheidsfuncties

Pebble Time met gezondheidsfuncties

Pebble had eerder al de Pebble Health-functies aangekondigd, met een bijbehorende app. Ook heeft het bedrijf aangegeven dat ze zich vooral willen onderscheiden met deze gezondheidsfuncties, ook al werd eerder vandaag bekend dat Apple bij de Apple Watch oorspronkelijk ook deze focus had gekozen.

Pebble Health update

Toch heeft Pebble een eigen publiek weten te veroveren en zijn deze nieuwe functies erg welkom, omdat ze laten zien dat de horlogemaker toch doorgaat, ondanks moeilijke tijden. Op alle Pebble Time-horloges zijn de gezondheidsgrafieken voor stappen en slaap te zien. Wil je meer details, dan vind je op het Health-tabblad in de app nog uitgebreidere grafieken. Aan het eind van de dag krijg je een samenvatting van de activiteiten en slaap. Een nieuwe slaapfunctie zorgt ervoor dat je eventueel 30 minuten vroeger wakker wordt gemaakt, als blijkt dat je licht slaapt.

Pebble Time-berichten

Makkelijker berichten sturen
Er zitten ook wat nieuwe functies in die niets met gezondheid te maken hebben, maar alles met productiviteit. Op de Pebble Time kun je nu een gesprek beginnen met de Send Text-app, waarbij je gesproken berichten of voorgedefinieerde teksten kunt versturen.

Heb je geen Pebble Time, dan is er ook nog iets nieuws te melden: je kunt nu op een inkomend of gemist gesprek reageren met een standaard tekstbericht. Tenslotte zijn er ook nog wat bugs opgelost en is de performance verbeterd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2016, 19:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen gezondheid, health, pebble
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.