Opmerkelijk: Windows Live-applicatie in de App Store?

Via iPhoneclub-bezoeker Bram kregen we een aantal screenshots van Windows Live toegespeeld. Bram's Amerikaanse vriend zag Windows Live in de App Store staan, maar kon de applicatie niet downloaden.

Windows Live in App StoreiPhoneclub-bezoeker Bram Lancsweert kreeg van een Amerikaanse vriend screenshots toegestuurd van een Windows Live-applicatie in de App Store. Daarmee kun je vanaf je iPhone toegang krijgen tot Live Hotmail, Live Messenger en Live Spaces. Fantastisch natuurlijk, want daar zaten we al maanden op te wachten. Bram zegt dat de Amerikaanse vriend de applicatie probeerde te downloaden, maar een foutmelding kreeg dat het product nog niet beschikbaar is in de App Store. So far, so good… We wisten al dat Microsoft bezig was met applicaties voor de iPhone.

Volgens de omschrijving kun je met de applicatie drie dingen doen: je krijgt toegang tot je Windows Live Hotmail, je kunt chatten via Windows Live Messenger en je Windows Live Space-weblog bijwerken.

Windows LiveHet grote spel Ontdek-de-7-Photoshopfouten kan weer beginnen. Is het niet te toevallig dat de klok op 9:42 uur staat? Waarom is de spiegeling van het icoon zo strak afgesneden terwijl die in de echte App Store veel vloeiender wegloopt? Is de embossing van de titel Windows Live niet wat sterk? En de omschrijving, is het normaal dat die letters net iets groter lijken en minder ver naar rechts doorlopen dan in de App Store op je eigen iPhone? En heeft Windows Live Spaces (waarvan je nog net een glimp ziet) niet een heel ander logo met poppetjes?

Natuurlijk zijn we naarstig op zoek gegaan naar meer informatie en bewijzen, maar na flink zoeken blijkt nergens iets te vinden. Dus ofwel Bram heeft een gigantische scoop te pakken of de Amerikaanse vriend is inderdaad met Photoshop in de weer geweest. In het artikel over de Google Mobile App werden de screenshots ook al besproken. Het wachten is nu op de directe link naar de applicatie zelf, want bij NetShare bleek eerder ook al dat je toegang kunt krijgen tot applicaties die nog niet (officieel) in de App Store staan.

Wat denken jullie: echt of nep?

Update: mysterie opgelost door Buss82. Op het tweede plaatje staat de tekst ‘recensies’ terwijl daar in de Amerikaanse App Store toch echt ‘reviews’ zou moeten staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2008, 14:33
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen app store, msn, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.