Open Siri vanuit het berichtencentrum met SiriLaunch (jailbreak)

Met SiriLaunch kan je Siri ook openen vanaf het berichtencentrum. De jailbreak-app voegt een icoontje toe aan het berichtencentrum waardoor je niet meer op de homeknop hoeft te drukken om de spraakgestuurde assistent te openen.

Open Siri vanuit het berichtencentrum met SiriLaunch (jailbreak)Siri is altijd te benaderen op je iPhone 4S via de homeknop, maar als je veel gebruikmaakt van de spraakgestuurde assistent dan kan het beter zijn om Siri ook eens op een andere manier te openen om zo je homeknop wat te ontlasten. Met de jailbreak-app SiriLaunch kan je ook vanuit het berichtencentrum Siri opstarten. SiriLauch voegt een klein icoontje linksonder in het berichtencentrum toe. Als je hierop drukt opent Siri net zoals je dat met de homeknop zou doen.

SiriLaunch is ontwikkeld door Jude Jean-Pierre en is te vinden in Cydia. Hiervoor moet je wel de BigBoss repository hebben geïnstalleerd en moet je iPhone met iOS 5 gejailbreakt zijn. De locatie van het icoontje in het berichtencentrum is aan te passen aan je eigen voorkeuren via de Instellingen-app.

Maak je gebruik van Spire op de iPhone 4 of iPod Touch (4G) dan zou SiriLaunch ook moeten werken. De jailbreak-app ondersteunt ook AssistantConnect die Spire kan laten werken zonder gebruik te maken van een aparte proxyserver.

SiriLaunch is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2012, 22:30
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.